ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ...ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Sportdog

To τρομερά ανατρεπτικό/αποκαλυπτικό/καινοτόμο/νέο αδερφάκι του gazeta ,στην προσπάθεια του να δείξει πόσο κακό κάνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Σύλλογο ,δημοσίευσε άρθρο που αναφέρει μια προς μια τις περιπτώσεις που τιμωρήθηκε η ομάδα μας.

Ειδικά στις ποινές του γυναικείου μπάσκετ απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πετάξανε όλες τις μπαρούφες μαζί για να υποστηρίξουν το άρθρο τους.

ΡΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ;;
Έχετε ιδέα γιατί διέκοψε το ματς ο διαιτητής και μας είχε 1 ώρα στο ...περίμενε;;
Επειδή...
έπεσε 1 καφές... έτσι ορίζουμε πλέον τα επεισόδια;; Ή αυτός ήταν ικανός λόγος για να εκκενωθεί ένα γήπεδο και αυτό το περιστατικό να επισύρει ποινές;;

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛ.ΒΟΛΟΥ ΡΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;;
ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ  TA EΠΕΙΣΟΔΙΑ Ή ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ;;

Και κάτι ακόμη... ναι οκ συμφωνούμε πως το θέμα με τα επεισόδια και την αστυνομία έχει παραγίνει. Στο ματς με τον ολυμπιακό βόλου στο οακα ,τα ματ γιατί βγήκανε στο ταρτάν την ώρα που είχαν μπει παίκτες και προπονητές στα αποδυτήρια;; Για να προφυλάξουν τι;; Τους πάγκους και τα τέρματα ;; Ή μήπως είχαν εντολές να στρέψουν εκεί την προσοχή του κοινού;; Λέμε τώρα...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/12/10 9:02 π.μ.

    Λόγω του ότι ήμουν αναγνώστης του συγκεκριμένου site sportdog, μπορεί κάποιος που ξέρει να μας πεί, γιατί πριν λίγες μέρες άλλαξε φυσιογνωμία και έγινε ένα απαρατήρητο πλέον site .!!
    Γιατί διαλύθηκε? Ποιοί οι λόγοι.? Οι δημοσιογράφοι που έγραφαν εκεί τι απέγιναν.??
    Αν γνωρίζετε θα ήθελα μιαν απάντηση.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sigxwneutikan me to gazeta? den xerw ,apla auto ipotthetw ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου