ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ...ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ;;


Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/12/10 3:10 μ.μ.

    ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ(ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΒΑΡΔΗΣ) ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΑΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΗΘΟΣ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/10 3:49 μ.μ.

    Φιλε απο πανω,μια παροιμια λεει οτι το βοδι για να παρει μπρος το χτυπας στο κερατο..Οι βρισιες σε μαναδες και τα υπολοιπα,σιγουρα δεν ειναι σωστες,αλλα οταν επι χρονια σε διωχνουν απο αυτο που αγαπας και παραλληλα το καταστρεφουν,πρεπει κι εσυ να περασεις τα μηνυματα σου,εστω και με ακραιο τροπο..Στα υπολοιπα δε θα σου απαντησω,γιατι ειναι φανερο,πως δεν εχεις επιχειρηματα και απλα προσπαθεις να μας βγαλεις τους "κακους" της υποθεσης..Αν ασχολιοσουν πραγματικα με τον ΠΑΟ,θα ηξερες οτι δεν μας τσιμπησε μυγα και δε γουσταρουμε την οικογενεια,αλλα εχουμε πολυ σοβαρους λογους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου