ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ



Kείμενο τροφή για σκέψη ...καλημέρα σας!


Εγω δεν θα ασχολειθω με τα διοικητικά. Τα σκεφτομαι ολη μερα και εχετε γραψει και 50 σελιδες απο το πρωι. Θα ασχολειθω με εμας ετσι για να σπασω και λιγο την μονοτονία.
Οταν διαβαζω οτι ο κοσμος του Παναθηναϊκου ειναι εδω και δεν χρειαζεται κανεναν, μου βγαινει ο καφες απο την μυτη απο τα γελια.
Μετα διαβαζω και τους τυχαιους ...

πουθεναδες που μπαινουν για να πεταξουν την εξυπναδα τους νιώθοντας δικαιωμενοι χωρις να ξερουν καν τον λογο και ετσι επιβεβαιώνομαι.
Ο κοσμος του Παναθηναικου δεν υπαρχει πια ετσι οπως τον εννοείτε. Τον κοσμο του Παναθηναικου τον πατησε το τρενο.
Και αυτοι που επεζησαν ειναι γεμάτοι τραυματα που θελουν τεραστειες θεραπειες πριν φτασουν σε θεση να εκφέρουν σωστη και υγιής αποψη για οτιδήποτε.
Ξερω οτι πολλοι αυτοι την στιγμη δεν σκεφτεστε κατι αλλο περα απο τα διοικητικά αλλα αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει ολους να τους απασχολουν σε ιδιο βαθμο τα ιδια θεματα .
Αυτο που με απασχολει περισσοτερο εμενα ειναι τα οπαδικα θεματα και η μηδενικη ιδεολογια που παραγουμε πλεον σαν Παναθηναικοι οπαδοι.
Δεν υπαρχει πλεον η κουλτουρα που βιωναμε μεχρι και τα τελη της δεκαετιας του 90 με φωτεινή εξέρεση τις κινητοποιήσεις των συνδεσμων για την συσπείρωση του 2004 και τον Απριλη του 2008.
Και αυτο γιατι ποτε δεν μαθαμε τον πραγματικο ρολο μας σαν οπαδοι. Και βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Ειμασταν ολοι τοσο πολυ απορροφημένοι με τα εξωαγωνιστικα της οικογενείας που δεν αφιερώσαμε καθολου χρονο να αναπτυξουμε και να αφησουμε μια Παναθηναικη ιδεολογια για τις επομενες γενιες, με το αποτελεσμα που βλεπουμε σημερα, το 60%-70% του κοσμου να ειναι ουγκα ουγκα και να μην ξερει τι θελει, για τι φωναζει, τι απαιτει, τι περιμενει και τι εχει.
Πλεον ο κοσμος του Παναθηναικου ειναι ενα τρελλο τρελλο "roller-coaster" που κατεβαινει κατακόρυφες ραγες με σπασμενα τα φρενα και τους επιβατες να φωναζουν: "Μην ανησυχείτε ρε, ειμαστε Παναθηναικος και θα σταματησουμε!"...
Ας ελπισουμε οτι μετα απο ολο αυτο το μπαμ που εγινε με τα διοικητικα και τα αγωνιστικα.. ,τωρα που θα προσπαθησουμε να αναστυλωθούμε πάλι, πρωτα θα ασχολειθουμε με εμας και το μελλον που θα εχουν οι επομενες Παναθηναϊκές γενεές απο εδω και περα και μετα με ολα τα αλλα.. Γιατι σίγουρα θα ξαναβρούμε τον δρόμο μας. Αυτό μας το επιβεβαιώνει η 100ντάχρονη ιστορία μας..
Ο κοσμος τους Παναθηναικου ειναι αρρωστος. Βαριά άρρωστος. Και ο ρολος μας σαν 13, ειναι να τον γιατρεψουμε αν θελουμε να εχει ενα υγιές και στερεό μελλον, ξαναδίνοντας του την χαμενη κουλτουρα,την αιγλη του και ΚΥΡΙΩΣ την λογική σκέψη του... Οσοι νομιζουν οτι η 13 ειναι μονο το "χορτο μαγικο" και καμια χωρογραφία, τοτε λυπαμε αλλα δεν εχουν ιδεα που βρισκοντε.
Ας βρεθουν οι σωστοι ανθρωποι μεσα στον κοσμο μας, ή αν ήδη υπάρχουν ας δράσουν επιτέλους, ωστε να αρχισουμε να παράγουμε αυτην την ιδεολογια και κουλτουρα που θελουμε και εν συνεχεία την υγεια που απαιτούμε.


To κείμενο είναι απο το board των GreenWebFans και τον χρήστη MADATHENS

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/12/10 8:29 μ.μ.

    epitelous,diavasa gia prwth fora kati sto panathinaikos press pou symfwnw apolyta...kosmos xwris filosofia,ouga ouga kai de sumazevetai me tipota.dhladh vazelakia kai yiousoufakia opws synh8izw na sas lew...h 8ura 13 den einai mono xorto magiko kai ayth einai h megalyterh alh8eia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου