ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!


Όπως θα έχετε παρατηρήσει στο blog υπάρχουν διαφημίσεις της google απο τις οποίες αν πατήσετε σε κάποια ,πηγαίνουν κάποια cents σε εμάς. Για την ακρίβεια με ένα κλικ σας παίρνουμε κάπου στα 7-14 cents. Αυτές τις διαφημίσεις τις βάλαμε με σκοπό να μαζέψουμε λεφτά ώστε να φτιάξουμε και να αναβαθμίσουμε το blog. Και αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όμως απο σήμερα και για έναν μήνα θέλουμε να μαζέψουμε ένα πολύ καλό ποσό ώστε να το στείλουμε σε κάποιο ίδρυμα με παιδάκια ,σαν μια μικρή βοήθεια και απο εμάς. Είτε ...
δίνοντας στο ίδρυμα αυτό το ποσό ,είτε αγοράζοντας με αυτά τα λεφτά παιχνίδια ή ρούχα για τα παιδάκια.

Τι ζητάμε απο εσάς; Σε κάθε επίσκεψη σας στο blog να πατάτε απο μια φορά κάποια διαφήμιση της google ώστε να μαζεύεται σιγά-σιγά κάποιο ποσό. Ακόμη και 100 ευρώ να μαζευτούν ,σημασία έχει για εμάς να γίνει η πράξη! 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πατάτε σε μια επίσκεψη σας 5 και 10 φορές τις διαφημίσεις γιατί η google θα το πάρει πρέφα και θα μας κλείσει τις διαφημίσεις. Απλά κάθε φορά που μπαίνεται κλικάρετε απο μια φορά την διαφήμιση.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΠΛΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!

Πιστεύουμε πως όλοι καταλαβαίνετε πως αξίζει αυτό που πάμε να κάνουμε και μακάρι το ποσό που θα μαζευτεί να είναι μεγάλο ,ώστε να το δώσουμε σε παιδάκια που για οποιοδήποτε λόγο περνάνε τις γιορτινές ημέρες χωρίς την οικογένεια τους.

Αν θέλετε πείτε το και σε φίλους σας. Δεν έχει να κάνει αυτό με Συλλόγους και τα σχετικά.

ΥΣ: Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις στην google μέσα απο την μπάρα που υπάρχει δεξιά του blog. Και με αυτόν τον τρόπο πιστωνόμαστε κάποια cents.

YΣ2: Αν πιστεύετε πως αξίζει ,διαδώστε το ή κάντε και εσείς κάτι αντίστοιχο αν διαθέτετε κάποιο blog ή site.

YΣ3: Για οποιοδήποτε καχύποπτο ,μόλις πάρουμε τα λεφτά απο αυτά τα clicks θα υπάρχουν για όποιον θέλει και αποδείξεις για το που πήγαν τα λεφτά. Σε ποιο ίδρυμα θα τα στείλουμε ακόμη δεν ξέρουμε.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου