ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΤΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!


Απο χθες έχουν βγει όλοι οι δημοσιογράφοι και δίνουν ρεσιτάλ ,μιας και είναι η ευκαιρία τους να πουλήσουν παραπάνω μέσα σε μη αγωνιστικές μέρες. Έτσι και ο Χρηστάρας που είναι ο πάπας της ελληνικής αθλητικογραφίας συνέκρινε τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Και βασικό του ζήτημα στο άρθρο ήταν πως οι 2 μέτοχοι εγκαταλείπουν το πλοίο αναίτια ,μιας και τέτοιες καταστάσεις είναι στην πραγματικότητα του ποδοσφαίρου.

Και εκεί μίλησε για τον ...
Γιώργο Βαρδινογιάννη που ΠΟΤΕ δεν εγκατέλειψε την ομάδα σε όσο δύσκολη κατάσταση και να ήτανε.

Χρήστο Σωτηρακόπουλε προφανώς θα σου διαφεύγει η συνέντευξη τύπου που είχε δώσει το καλοκαίρι του 2000 ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στην Παιανία και είχε πετάξει λευκή πετσέτα ,αφήνοντας την ομάδα στον Άγγελο Φιλιππίδη. Η δικαιολογία του; Δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με τα βρώμικα παιχνίδια του Κόκκαλη και άφησε την ομάδα έρμαιο των απωθημένων του πράκτορα. Η ιστορία έγραψε πως η ομάδα έχανε όλα τα πρωταθλήματα ,τα σφαγεία που δεχόταν ήταν το ένα χειρότερο απο το άλλο και το ποδοσφαιρικό τμήμα οδηγείτο σταδιακά στην ανυποληψία .

Όσο και αν σας χαλάει τον ωραίο μύθο ,ο Καπετάνιος σας δεν παράτησε καθόλου ηρωικά το πλήρωμα του ,αλλά την έκανε ξαφνικά ένα απόγευμα χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν.

ΥΣ: Τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στην προεδρία τότε διαδέχτηκε ο Φιλιππίδης .Στο κουμάντο να θεωρήσουμε πως τον αντικατέστησε ο Τζίγγερ;

Σχόλια