ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ


Ο Φίλαθλος που πάντα προσπαθεί να το παίξει υπέρμαχος του ποδοσφαίρου και του αθλητικού ιδεώδες ,εξοργίζεται με την απόφαση-σκάνδαλο να μην τιμωρηθεί τελικά η ομάδα μας .

Ότι είμαστε κατά των επεισοδίων δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Είναι αυτονόητο ,όπως και ότι έτσι όπως πάει το πράγμα με την αστυνομία θα έχουμε χειρότερα περιστατικά.

Αλλά για να μας πει ο Φίλαθλος τι στάση κράτησε με τα επεισόδια του 2005 στην Ν.Σμύρνη με τους 300 που δεν αναγνώριζε ο Κόκκαλης και τύγχαιναν να φοράνε ερυθρόλευκες αποχρώσεις.

Ευτυχώς για την φυλλάδα δεν μπορούμε να βρούμε το συγκεκριμένο της πρωτοσέλιδο.

Αλλά βρήκαμε απο τα περυσινά επεισόδια που κάνανε οι γαύροι στο Περιστέρι και απλά ο Φίλαθλος έκανε αναφορά σε αυτά..

Δείτε για να καταλάβετε..

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ...ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/12/10 1:34 μ.μ.

    Ορίστε το εξώφυλλο που ψάχνετε:

    http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2005/01/29/31_b.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/10 12:56 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ LINK .... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!! ΤΕΛΟΣ!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/12/10 3:04 μ.μ.

    ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου