Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Φέτος όπου βρεθώ και όπου σταθώ τους βλέπω παντού δίπλα μας. Δεν τον έχω ξαναζήσει τόσο κοντά και βέβαια το βλέπω και διαφορετικά εγώ καθώς είμαι οπαδός της ομάδας. Το πόσο μας στηρίζει το έδειξε και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που στο τέλος ήρθε και μας είπε «δεν πειράζει, πάμε δυνατά, την επόμενη φορά, προχωράμε όλοι μαζί». Άλλωστε πιστεύω πως ο κόσμος καταλαβαίνει τα προβλήματά μας και ότι δεν μπορούμε ακόμα να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό γιατί έχουμε διαφορά σε όλους τους τομείς, όπως βέβαια και στο μπάτζετ που έχουμε δέκα φορές χαμηλότερο.

Αλλά ο κόσμος είναι μαζί μας, το είδαμε αυτό και στη Χίο και στην Πάτρα που ήτανε λες και παίζαμε στο γήπεδό μας, αλλά φυσικά και στο ντέρμπι που πραγματικά εγώ συγκινήθηκα. Αυτό λέγαμε και με τα παιδιά στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, γιατί όταν έρχονται και σου συμπαραστέκονται μετά από μια τέτοια ήττα είναι σημαντικό για τους αθλητές, γιατί σου δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι αναγνωρίζουν την προσπάθειά σου. Ήταν μια σπουδαία αντίδραση αυτή από τον κόσμο που έχουμε βαρεθεί να ακούμε κάθε λίγο και λιγάκι για τον "κακό" κόσμο του Παναθηναϊκού που κάθε Κυριακή όπως λένε διαλύει γήπεδα, κάνει επεισόδια και άλλα τέτοια. Μην κρυβόμαστε, οι οπαδοί μας έχουν τεράστια διαφορά από τους οπαδούς των άλλων ομάδων


Τάδε έφη ...
Γιώργος Τσόκας



Τελικά αυτοί οι αλήτες που δεν σέβονται τον Σύλλογο ,που δεν εκτιμάνε τις προσπάθειες των παικτών και τους παίρνουν στο κυνήγι ,υπάρχει και κάποιος που να λέει καλό λόγο για αυτούς.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο κόσμος του Συλλόγου όπου βλέπει προσπάθεια στηρίζει.
Παραδείγματα; Μπάσκετ αντρών πέρυσι ...όταν ο γιος του ιδιοκτήτη έκραζε ,ο κόσμος πήγε στην προπόνηση και έδειξε έμπρακτα την στήριξη του στην ομάδα.

Μπάσκετ γυναικών ...τόσα χρόνια δεν έχουμε δει κούπα κι όμως θα χειροκροτήσουμε όταν οι παίκτριες μας δούμε πως θα τιμήσουν την φανέλα και θα παλέψουν για την νίκη.

Στο πόλο ,ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο κόσμος στηρίζει ,γιατί αναγνωρίζει ..αυτό που δεν κάνουν οι εκάστοτε διοικήσεις του ερασιτέχνη.

Kαι στην μπάλα ,με την barcelona ο κόσμος γιατί χειροκρότησε; Εκεί ήταν καλός και ξαφνικά στις γκέλες της Ελλάδας του γύρισε το μάτι;;

Σχόλια