ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ;;


Αποχωρεί γιατί δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το σκηνικό της ενότητας που έχει ξαναστηθεί ..
Αποχωρεί γιατί δέχεται πάλι λάσπες απο Παναθηναϊκούς διαφόρων επιπέδων ..
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΣ ΜΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ;;

Και επειδή κουράστηκες ...δεν μπορεί να έχει κανείς την απαίτηση να σου ζητήσει τον λόγο;;
Οι ...
εκατομμύρια πράσινες καρδίες μήπως έχουν; Που σε λιγότερο απο 6 μήνες σε έμαθε όλη η Ελλάδα εξαιτίας τους;; Αυτοί που σε πιστέψανε και σε στηρίξανε δεν πρέπει να έχουν καμία απαίτηση να τους δώσεις εξηγήσεις;;

Για άλλη μια φορά αποχωρείς απο τα κοινά του Συλλόγου ...και επικοινωνιακό παιχνίδι να είναι πλέον έχεις σπάσει τα νεύρα κάθε Παναθηναϊκού και φαίνεσαι πολύ ανώριμος για τον Σύλλογο.

ΥΣ: Η ανάγκη να απαλλαγούμε απο τους Βαρδινογιάννηδες και ο φόβος να μην ξαναγυρίσει η παε πάλι σε αυτούς ,μας κάνει να αναζητάμε έτοιμους και ...ευκολοφόρετους σωτήρες.

ΥΣ2: Η άποψη μου για τον Πατέρα απέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απο αυτή για τον Βγενόπουλο. Ο Πατέρας είναι ένα πραγματικά μεγάλο κέρδος για τον Σύλλογο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/10 4:07 μ.μ.

    ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ? ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ?. ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΦΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ?. ΤΟ ΟΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΝΙΟΠΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΩ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?. ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΕΡΔΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΡΜΑΙΟ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΡΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΑΒΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/10 6:03 μ.μ.

    Αποχωρει γιατι κατάλαβε ότι πρέπει να βάλει λεφτά και όχι φυστίκια για να κάνει ομάδα. Άντε σιγά σιγά και τα υπόλοιπ λαμόγια για να δούμε επιτέλοθς ποιοί είναι οι πραγματικοί παναθηναϊκοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου