TYXEΡΟΣ ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ!


Αν πρέπει κάποιος να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερός απο το χθεσινό παιχνίδι αυτός πρέπει να είναι ο Φερέριρα ,αφού στο χθεσινό πρώτο δείγμα που πήρε ,η ομάδα κατάφερε να του παρουσιάσει σχεδόν όλες τις πτυχές της μέσα σε 90 λεπτά. Και την κακή και την καλή της εικόνα!

Είναι γεγονός ,πως χθες ...
παίξαμε μετά το γκολ του Γκαρσία το καλύτερο ποδόσφαιρο στην φετινή χρονιά. Η μπάλα κάτω και πίεση για γκολ! Και φανταστείτε πως έλειπαν οι βασικοί οργανωτές μας Λέτο και Νίνης .

Είδε ,επίσης ,ο Πορτογάλος τεχνικός την  top κλάση του Σισέ και πόσο πολύ πρέπει να υπολογίζει πάνω του. Είδε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του Γκαρσία ,μοιράζοντας παιχνίδι ,μαρκάροντας και κάνοντας και γκολ.

Γενικά πήρε μια καλή εικόνα για τις δυνατότητες της μεσαίας και της επιθετικής μας γραμμής και πρέπει πάνω σε αυτό να στηριχτεί και να το εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο γίνεται.

Απο την άλλη είδε και την ...συνηθισμένη κακή άμυνα μας ,τον ασταθή Τζόρβα ,τον γνωστό Σπυρόπουλο ,τον κουρασμένο Σίλβα και τον κακό Βύντρα (η πρώτη του κακή φετινή εμφάνιση). Πως θα μαζέψει την άμυνα ,τι θα δουλέψει δεν είναι δικιά μας αρμοδιότητα αλλά με βάση τα χθεσινά είμαστε σίγουροι πως κατάλαβε τι έχει να αντιμετωπίσει .Τουλάχιστον μπορεί να κρατήσει την παρακαταθήκη του Νιόπλια όσον αφορά το δίδυμο Μπουμσονγκ-Κατσουράνη που πιστεύω πως μπορεί να πετύχει την οργάνωση και το μάζεμα της άμυνας.

Σήμερα είχε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου