TON ΡΙΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ...

Gazeta.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/11/10 2:13 μ.μ.

    ανομια πραγματα!! ο ΣΙΣΕ ειναι το χθες ο ΜΙΡΑΛΑΣ ειναι το αυριο,Ο ΣΙΣΕ εχει ιστορια πισω του ο ΜΙΡΑΛΑΣ δεν εχει ακομα, μπορει να αποκτησει.Για τον ΣΙΣΕ παιζει μια ομαδα,ενω ο ΜΙΡΑΛΑΣ παιζει για την ομαδα.Τον ΣΙΣΕ τον καλοβλεπουν ομαδες τυπου Σαντερλαντ, τον ΜΙΡΑΛΑΣ Τυπου Μαντσεστερ εαν και εφοσον συνεχισει ετσι.Ο ΣΙΣΕ επρεπε να παίζει αρκετα παιχνιδια για να βαλει γκολ σε ντερμπυ, ο ΜΙΡΑΛΑΣ εβαλε στο πρωτο του.Το ερωτημα ειναι λοιπον δυσκολο να απαντηθει!!Οσο για τον Ριερα πολλα τα λεφτα ΑΡΗ.......πληρωθηκε υπεραξια λογω Λιβερπουλ αλλα την δουλεια του την κανει ουσιαστικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/10 2:48 μ.μ.

    poso malakas einai o apopano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/10 2:52 μ.μ.

    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΩ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΝΑΚΑΡΗ.... ΕΧΕΙ ΑΝΤΕ ΑΡΧΙΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/10 3:04 μ.μ.

    nai simfono to anotero pou borei na kanei o miralas einai na paizei sto olibiako mexri ekei borei.adistoixa stin ilikia pou einai tora o miralas o cisse eixe parei metagrafei gia liverpool.probata xipnate o enas exei parei ch league kai oallos ta arxidia mou kai oso gia tin mancester tha deite pou kapia stgmi tha thelete na ton ksefortofeite ,are diogoooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pali gamisate to keyboard..piran ta daktila fotia!
    ton cisse leei ton kaloblepoun omades tipou sunderland..ekane tin liverpool sunderland o gay-ros..
    O Cisse exei mia terastia istoria piso tou..o mirallas oute sta oneira tou den tin ftanei..

    kai gia olous tous asxetous..afieromeno to pio kato:

    http://www.youtube.com/watch?v=94CpdO0AefI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/11/10 6:54 μ.μ.

    Ο ΣΙΣΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΔΕ ΜΙΡΑΛΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΝΩ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν για να μπουν κάποια πράματα στην θέση τους μάγκα. Ο Σισέ ήρθε στον Παναθηναικό απο τη ΜΑΡΣΕΙΓ και όχι από την Σάντερλαντ. Στην Σάντερλαντ έπαιζε δανεικός γιατί είχε τσακωθεί χοντρά με τον τότε προπονητή της Μαρσειγ(Ντεσάμπ αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος).

    Το μόνο σωστό που έχεις αναφέρει, γιατί λογικά και το πρώτο σχόλιο στην ανάρτηση είναι δικό σου, η σύγκριση μεταξύ των δυο είναι ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ. Έχουμε έναν καταξιωμένο παίκτη σε όλη την Ευρώπη και από την άλλη έχουμε έναν κατά γενική ομολογία πολύ καλό παίκτη. Το επίπεδο των δυο αυτών παιτών ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ.
    Άμα στο μέλλον ο Μιραλάς κάνει την καριέρα του Σισε με γεια του με χαρά του. Αλλά αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ma giauto tou ebala ego to link sto youtube alla o gay-ros mono na gama to keyboard kserei..
    a !! kai na perni o kolos tou fotia opote skorarei o cisse!

    sas kaei kolopeda pou den exete tetio pekti oute tha apoktisete pote!!

    arkestite me ton milaras pelates tou cisse!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου