TO AKOYΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ :Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!


Πριν απο μια εβδομάδα υπενθυμίσαμε απο εδώ πως η ομάδα στην εμφάνιση της δεν έχει ούτε έναν χορηγό!! Η υπενθύμιση αυτή ήταν συνέχεια της αρχικής μας απορίας που είχαμε πριν κάνα μήνα όταν και παίζαμε τον τελικό του σούπερ καπ με τον γαύρο στην Σαντορίνη ,όπου και τότε δεν υπήρχε ούτε ένας χορηγός στην εμφάνιση!!

Αυτό το ερώτημα ...
τέθηκε στην σημερινή εκδήλωση και η απάντηση δεν έπεισε κανέναν και φανέρωσε πόση ανοργανωσιά υπάρχει μέσα στον ερασιτέχνη. Και δυστυχώς μας εξέπληξε ,η ευκολία με την οποία απάντησε ο κ.Αυγουλέας  και δικαιολόγησε την ανυπαρξία χορηγών στην μη θέληση των τελευταίων να διαφημίζονται απο τον Σύλλογο.

Συγνώμη ,αλλά υπάρχει ένας νορμάλ άνθρωπος που να πιστεύει πως ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν μπορεί να βρει έναν τουλάχιστον χορηγό για το ανδρικό τμήμα βόλλευ;;; Όχι πολλούς ,έναν μόνο χορηγό!!

Και όπως σωστά ειπώθηκε στην αίθουσα ,σε 5 φιλάθλους να αναθέσεις να βρουν χορηγούς για την ομάδα όλο και κάτι θα καταφέρουν. Το τμήμα marketing μέσα σε ένα καλοκαίρι δεν μπόρεσε να βρει δηλαδή τίποτα;; Και κρατάτε ακόμη μέσα στον ερασιτέχνη αυτούς τους ανθρώπους;; Προφανώς ,αφού κανείς δεν θα σας πει τίποτα ,κανείς δεν θα σας ζητήσει τον λόγο ,κανείς δεν θα μάθει ποτέ τίποτα για ό,τι πραγματικά συμβαίνει εκεί μέσα ..

Σχόλια