TETOIEΣ ΗΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ!


Πάγια άποψη μου για το ποδόσφαιρο είναι πως δεν γίνεται συνέχεια να νικάς ,δεν γίνεται πάντα κάτι να φταίει και πως όλα όσα σχετίζονται με την μπάλα και τα καθαρά αγωνιστικά θέματα ,είναι σχετικά.

Δεν μπορώ να ...
έχω την απαίτηση η ομάδα μου να νικάει συνέχεια ,μπορεί να το θέλω ,αλλά πρέπει να είμαι και ρεαλιστής και να αντιλαμβάνομαι πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι.

Δεν μπορώ να πάντα να ρίχνω ευθύνες κάπου για μια γκέλα. Υπάρχουν και περιπτώσεις -σαν την σημερινή- που απλά η αντίπαλη ομάδα είναι καλύτερη ,διαθέτει καλύτερους παίκτες και με μέτρια απόδοση μπορεί να σε κερδίσει άνετα.

Και τρίτο και βασικότερο: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!! Αν ο Σισέ σκόραρε στο τετ α τετ ,μπορεί να μιλάγαμε για ένα διαφορετικό ματς ,μπορεί οι παίκτες μας να αποκτούσαν τρομερή ψυχολογία ,μπορεί ,μπορεί ,μπορεί..

Σήμερα μπορούμε και κρίνουμε το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και λέμε πως χάσαμε απο κάποιους που το κατέχουν πιο πολύ το θέμα. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Για να κερδίσεις αυτήν την Μπαρτσελόνα ,πρέπει να παίζεις για 90 λεπτά απόλυτα συγκεντρωμένα ,να ακουμπάς το pick της απόδοσης σου και να έχεις και την τύχη μαζί σου. Δεν ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέριες ,ήταν ένα ματς που είχε κάποια δεδομένα που δεν μπορούσε κανείς να παραβλέψει.

Βέβαια ότι οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι δεν θα με "αναγκάσει" να μην έχω απαιτήσεις απο την ομάδα μου και να δέχομαι μια ήττα πριν απο την αρχή του παιχνιδιού. Όπως στο ματς στην Βαρκελώνη που ο ίδιος σου ο προπονητής μιλούσε για προσευχές και φάγαμε 5 γκολ ,γλιτώνοντας άλλα τόσα.

Σήμερα ,δέχομαι την ήττα γιατί ναι μεν αναγνωρίζω την ανωτερότητα του αντιπάλου ,αλλά χειροκροτώ και την παρουσία της ομάδας μου ,ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που δεν κλείστηκε πίσω ,αλλά κυνήγησε και το γκολ με αξιώσεις.

Και τελικά αυτό είναι που κάνει για μένα την διαφορά και διαμορφώνει την κρίση μου. Το αποτέλεσμα σε συνάρτηση με την παρουσία της ομάδας. Όταν είδα στο οακα μια ομάδα να παλεύει ,να προσπαθεί να βγει μπροστά με ορθόδοξους τρόπους ,να πιέζει όσο μπορεί τότε ναι θα χειροκροτήσω και θα αποδεχτώ την ήττα. Όταν όμως είδα στην Ισπανία μια ομάδα που καθότανε πίσω απο την σέντρα ,δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω απο μια πάσα και δεν είχε κανένα σύστημα ,κανένα προσανατολισμό και καμία αυτοπεποίθηση τότε θα βγω να κράξω και να ζητάω ευθύνες.

Η μπάλα σίγουρα βασίζεται και στην τύχη ,αλλά σήμερα παίζαμε με καλύτερη ομάδα και χωρίς να το πολυαναλύουμε πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα.

Σίγουρα κάποιος μπορεί να μιλήσει για τις απουσίες των Λέτο ,Νίνη και Καραγκούνη. Προφανώς και έπαιξαν τον ρόλο τους ,αλλά και πάλι ...στο ματς με τους Ισπανούς δεν ξέρω πόση διαφορά θα κάνανε.

Ένα παράπόνο που έχω είναι πως μπαίνουμε Νοέμβρη και δεν έχουμε δει ακόμη την ομάδα μας κομπλέ. Επιμένω πως έχουμε πάρα πολύ καλό ρόστερ απο κέντρο και μπροστά και πως μπορούν να κάνουν παπάδες η τριπλέτα Νίνης-Λέτο-Σισέ.

Καλύτεροι παίκτες σήμερα Γκαρσία και Τζόρβας.

ΥΣ: Ε όχι και να φωνάζει Ρεάλ όλο το γήπεδο ...αηδία.


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/11/10 5:30 π.μ.

    ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/10 11:10 π.μ.

    Symfwnw apolyta mazi sou h omada gia 60 lepta htan para poli kalh ..dysthxws h barca einai kati parapanw apo playstation gt auta pou kanoun oute ekei...kata ta alla me exeis kalypsei apolyta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI NA TO VAZE O CISSE DEN SIMENEI KATI PISTEUO..KAI O GKOVOU EKANE TO 0-1 ALLA META FAGAME PENTARA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου