O ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ...ΒΟΥΤΗΞΕ


Τελικά όπως φαίνεται τα πράγματα στον ερασιτέχνη δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και αν στην παε θεωρούμε την κατάσταση μια φορά πολύπλοκη τότε στην ...μάνα του λόχου είναι δέκα! Ένας Κίτσιος που στις 1 Νοεμβρίου δήλωνε πως ...ένας καπετάνιος δεν φεύγει ποτέ στις φουρτούνες ,μόλις χθες μας ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον ερασιτέχνη για λόγους υγείας ,πως πρέπει να ασχοληθεί με τον εαυτό του και πως ο ερασιτέχνης έχει ανάγκη απο νέα και φιλόδοξα άτομα!

Και αναρωτιέμαι εγώ ...μέσα σε
2 εβδομάδες προέκυψαν αυτοί οι λόγοι που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει; Τα συμβάντα και οι υποσχέσεις που δόθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασαν δεν είχαν καμία σχέση με αυτήν την απόφαση; Ήταν κσθαρά δική του επιθυμία η εγκατάλειψη του ...πλοίου;

Μήπως ο Κίτσιος είδε άλλα πράγματα που δεν λέει και ξέρει πολύ περισσότερα για το μέλλον του ερασιτέχνη απο ότι εμείς; Μήπως γνωρίζει εξαρχής πως τα λεφτά και επανειλημένες υποσχέσεις που έχει κάνει στους αθλητές δεν θα γίνουν ποτέ πράξη;

Και κάτι άλλο ...τελικά ποιος κάνει ΑΚΟΜΑ κουμάντο στον ερασιτέχνη και λύνει-δένει εκεί μέσα ,μέσω των 80χρονων πιστών εκπροσώπων του; Γιατι ολόκληρος ερασιτέχνης δεν γίνεται -όσο και να θέλουν κάποιοι- να είναι ακυβέρνητος.

Οι Γιαννακόπουλοι έχουν βάλει ΑΠΕΙΡΑ λεφτά και έχουν πάρει πίσω ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Αυτό είναι δεδομένο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβιτήσει. Όπως κανείς δεν μπορεί να αμελήσει πως η αγάπη τους για τον Σύλλογο δεν μπορεί ούτε να μετρηθεί ,ούτε να οριστεί σε συγκεκριμένα πλαίσια. Αλλά υπάρχουν και άλλα δεδομένα και έχουν να κάνουν με την εγωκεντρικότητα τους και την εμμονή τους να έχουν το μονοπόλιο στις καρδιές των φιλάθλων. Οι Γιαννακόπουλοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Συλλόγου ,έχουν ΛΑΤΡΕΥΤΕΙ απο τον κόσμο ,αλλά δεν μπορώ να μην καταλογήσω στον Θανάση το ΜΕΓΙΣΤΟ έγκλημα να διώξει απο τον ερασιτέχνη τον Βλάσση.

Και για όσους ξεχνάνε ,ο Βλάσσης ήταν ο μοναδικός παράγοντας που έβαλε λεφτά και δεν πήρε ΤΙΠΟΤΑ πίσω. Ανέλαβε ένα Βόλλευ διαλυμένο και με προσπάθεια και λεφτά έφερε μεγάλα ονόματα του Παγκοσμίου Βόλλευ ,κούπες και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Η κατάληξη αυτού του ανθρώπου ήταν να θεωρηθεί απο τα μέλη του ερασιτέχνη και τον ίδιο τον Θανάση ως... κακοπροαίρετος και σκοτεινός άνθρωπος; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς..

Και επανέρχομαι στο σήμερα ,που μας βρίσκει με ένα σίγουρα δυσοίωνο μέλλον. Οι υποσχέσεις ΔΕΝ πρόκειται να τηρηθούν ,λεφτά ΔΕΝ πρόκειται να βρεθούν γιατί δεν υπάρχουν και οι Παναθηναϊκοί επιχειρηματίες πολύ απλά ΔΕΝ δείχνουν διατεθειμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πως να την πάρουν; Τον Κίτσιο μπορεί να τον θεωρώ υπεύθυνο για πολλά ,όπως την ανοργανωσία που επικρατεί μέχρι και σήμερα σε πολλά τμήματα (πχ χορηγοί στο ανδρικό βόλλευ) ή την άρνηση του να δεχτεί πέρυσι ποσά απο τον Πατέρα για την ενίσχυση τμημάτων ,αλλά δεν μπορώ να του καταλογήσω τίποτα όσον αφορά το θέμα με το άνοιγμα του ερασιτέχνη. Μπορεί πολλοί να βολεύονται ακόμη να λένε "ανοίξτε τις πόρτες του ερασιτέχνη" ,αλλά αυτές οι πόρτες έχουν ήδη ανοίξει και με μια χαρά όρους. Λέγανε κάποιοι πως το ποσό εγγραφής είναι υχηλό ,ε λοιπόν κόπηκε στο μισό . Ξέρετε για να γραφτούμε στον ερασιτέχνη και να έχουμε δικαίωμα να ψηφίζουμε και να ελέγχουμε καταστάσεις ,αναγκαστικά πρέπει να έχουμε και κάποιες υποχρεώσεις. Δηλαδή αν δεν έχουμε και μια συνδρομή πως θα συνεισφέρουμε και πρακτικά στον Σύλλογο; Στο συγκεκριμένο θέμα κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας ,αφού οι εγγραφές που έχουν γίνει μέχρι και σήμερα είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!

Όσον αφορά τους επιφανείς Παναθηναϊκούς επιχειρηματίες...βγείτε κάποιος μπροστά ,παρουσιάστε πλάνο για τον ερασιτέχνη ,εγγυηθείτε χρηματικά ποσά και κατεβείτε στις ερχόμενες εκλογές .Ο κόσμος που έχει γραφτεί θα σας στηρίξει! Ο ερασιτέχνης εκτός απο φράγκα ,χρειάζεται και μια οργάνωση που δεν υπάρχει τώρα για κανένα λόγο. Όλοι σκυλιάζετε για την βιτρίνα της παε ,νομίζοντας πως με την κατάκτηση της έχετε και τον κόσμο μαζί σας ,αλλά κάνετε λάθος .Ο κόσμος-τουλάχιστον ο σκεπτόμενος- περιμένει κινήσεις οργανωμένες στον ερασιτέχνη που ματώνει και μέχρι στιγμής κανείς δεν δείχνει διαθέσιμος..

ΥΣ: Αν έπρεπε να προτιμήσω ,τότε θα έλεγα ΒΛΑΣΣΗ ΓΥΡΝΑ! Έχεις της εμπειρία απο το βόλλευ και μπορείς να βοηθήσεις!

ΥΣ2: Ο ερασιτέχνης έχει ανάγκη απο λεφτά άμεσα ...αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη απο πλάνο και όραμα..




ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου