KAI O ΘΕΟΣ ,ΒΟΗΘΟΣ!


Σήμερα το πρωί θα γίνει η συνάντηση μεταξύ Πατέρα-Βγενόπουλου και Τζίγγερ ώστε να συζητηθούν τα θέματα για την μεταβίβαση των μετοχών ,ύστερα απο το πόρισμα της Grand Thorton ,αλλά και το θέμα του γηπέδου.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να ολοκληρωθεί το deal και να μην έχουμε πάλι άλλα επεισόδια στο σήριαλ της παε. Καλώς ή κακώς οι εξελίξεις της παε ,θα λειτουργήσουν ως domino και για το μέλλον του ερασιτέχνη..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/11/10 10:04 π.μ.

    Γιατί απορείτε? Δεν το ξέρατε ότι ο Τζίγγερ θέλει να "δωρίσει" χρέη?? Τώρα μένει να δούμε τι χρέη είναι. Μελλοντικά ή από προηγούμενες χρονιές.
    Αν πράγματι το νούμερο 90 εκ. είναι αληθινό , μάλλον πάμε για....φούντο.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε τρύπα 90 εκ. ευρώ τουλάχιστον όπως τα ξέρουμε τα πράγματα δεν μπορεί να υπάρχει. Το ποσό αυτό ακούγεται και είναι αστρονομικό. Και επίσης τα χρέη δεν μπορεί να είναι μελλοντικά εκτός και αν δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εκτός κι αν προσπαθείς να πεις οτι μαζί με τα χρεή και τα λοιπά λειτουργικά έξοδα και μεταγραφές χρειαζόμαστε ΑΜΚ της τάξης των 90 εκ. ευρώ που κι αυτό ειναι εξωπραγματικό. Χρέη υπάρχουν αλλά μην φέρνουμε και την καταστροφή. Περιμένουμε την έκθεση της Grand Thorton και βλέπουμε αν όσα λέγαν το καλοκαίρι ισχύουν (βλ. Deloitte).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/10 10:48 π.μ.

    paidia enimeroste mas,an einai alitheia ta 90 ekatomiria den nomizo na einai toso xazos ovgenopoulos kai o pateras na paroun tin pae.pos proekipsan ta 90 ekatomiria?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάσαμε για τα 90 εκ. σε γνωστά "αντικειμενικά" sites και εφημερίδες ενώ σε άλλα διαβάζουμε ό,τι αυτο το νούμερο προέρχεται από την έκθεση της Deloitte. Όπως γράφω και στο παραπάνω σχόλιο μου, αυτό το νούμερο ΔΕΝ μπορεί να είναι αληθινό. Μην πιστεύετε τους δημοσιογραφίσκους κι ειδικά αυτούς που έχουν κάνει όνομα πουλώντας μίζερια στον πράσινο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/11/10 11:24 π.μ.

    poies einai oi epomenes koiniseis tous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/11/10 12:46 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ "ΤΣΙΜΠΗΣΤΕ" ΚΙ'ΑΛΛΟ!
    ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ(?), ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου