ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;


Ο λόγος για ποιον άλλον; Μα φυσικά για τον Γκοβού πυ οι σχέσεις του με την διοίκηση έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Μετά τα νυχτοπερπατήματα και γενικά την "προσαρμογή" του στην Ελλάδα και ειδικά στην νυχτερινή της ζωή, τώρα εμφανίζεται μετανιωμένος και δηλώνει έτοιμος για αλλαγή. Το θέμα είναι αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Προσωπική μου άποψη, είναι να βάλουν την λογική τους να δουλέψει εκεί στην διοίκηση του Παναθηναικού γιατί τα πράγματα φαντάζουν ψιλοαπλά.

Έχεις ένα καινούριο προπονητή που βάσει όσων μαθαίνουμε μισεί τους βεντετισμούς και τους παίκτες που την έχουν δει "αφ'υψηλού". Και τι λέει η λογική λοιπόν...

Μέχρι την μεταγραφική του Γενάρη έχεις 3-4 ματσάκια να μένουν και τόσες μα τόσες προπονήσεις. Κρατάς τον Γάλλο στην ομάδα, του δίνεις ευκαιρίες (όχι τα ψευτοημίχρονα που έπαιζε με τον Νιόπλια), και βλέπεις. Άμα όντως έχει αλλάξει και τραβάει τον κρατάς και συνεχίζεις μαζί του, αν όχι στο καλό και να μας γράφεις. Θεωρώ λοιπόν αυτή την λογική ροή των πραγμάτων.

Τώρα το μπαλάκι είναι στον Πατέρα και το τιμ του. Αν πιστεύουν το ρητό "μια φορά κερατάς, για πάντα κερατάς" τότε ας τον στείλουν από τώρα. Απλά η άποψη μου είναι ό,τι τέτοιες ιδιάζουσες περιπτώσεις δεν τις χειρίζεσαι έτσι. Προσπαθείς να τον ξαναβάλεις στην ομάδα και περιμένεις να δεις την ανταπόκρισή του.

Αυτή είναι η δική μου άποψη σε αυτό το θέμα, τα σχόλια από κάτω δικά σας...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/11/10 10:51 π.μ.

    Φυσικα και αξιζει δευτερη ευκαιρια ο Γκοβου. Εχουμε μηπως πολλους με τη ποιοτητα του? Ή μπορουμε να παρουμε αλλους ευκολα? Πανω απ ολα ομως πρεπει να κριθει απο το Φερειρα. Αν δηλαδη ο καινουργιος προπονητης πει οτι ειναι βασικο εργαλειο στη προσπαθεια του, δεν ειναι σωστο να κριθει, αν θα σοβαρευτει, εστω μεχρι Γεναρη? Το θεμα ειναι να αφησουν το Φερειρα να κανει τα κουμαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/10 10:56 π.μ.

    Epeidh einai o govou kai apodedeigmena einai paixtaras kai timi mas pou foraei to tryfili...O logos peftei mono ston fereira...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου