ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...


Δηλώσεις έκανε χθές το βράδυ ο φερόμενος ως νέος προπονητής του Παναθηναικού Ζεσουάλντο Φερέιρα. Χαρακτήρισε την ομάδα σαν μια ενδιαφέρουσα πρόκληση και ακόμα είπε ό,τι το πρότζεκτ του Παναθηναικού του κέντρισε το ενδιαφέρον και γι αυτό έρχεται στην Ελλάδα να συναντήσει τον Πατέρα και να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος σήμερα το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πατέρα με την παρουσία των Αντωνίου και Φρέιτας και θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες γύρω από στόχους και συμβόλαια. Λέγεται κιόλας ό,τι ο Φερέιρα φιλοξενείται στο σπίτι του Πατέρα και όχι σε κάποιο ξενοδοχείο (σύμφωνα με πορτογαλικά Μ.Μ.Ε). Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε μιλάμε για ειλλημένη απόφαση και η ανακοίνωση είναι θέμα ωρών.

Το απόγευμα ο Πορτογάλος θα είναι στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ματς με τον Ηρακλή και να δει την νέα του ομάδα από κοντά.

Μακάρι να μας "κάτσει" ο νεός προπονητής γιατί η ομάδα χρειάζεται να αλλάξει προς το καλύτερο και σύντομα μάλιστα. Ζητούμενο μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων είναι να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα και να βγούμε στο Europa League. Μετά από την διακοπή θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο άνετα και πιο καθαρά για την δουλειά και το έργο του Πορτογάλου.

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ!!

Σχόλια