ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ!!!


Ο Γκοβού τελικά παραμένει στον Παναθηναικό. Οι διοικούντες της Παε βάλαν την λογική μπροστά και μετά από συνάντηση που είχαν με τον μάνατζερ του Γάλλου, συμφωνήθηκε η παραμονή του Γάλλου στον Παναθηναικό με την μορφή μιας δεύτερης ευκαιρίας.

Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου παίχτη...
 είχε ενοχλήσει πολύ την διοίκηση η οποία και με το δίκιο της ήθελε να διακόψει το συμβόλαιο του παίχτη.

Βέβαια, μία τέτοια κίνηση και αγωνιστικό πλήγμα θα έφερνε στην Πανάθα αλλά και ένα σοβαρό πλήγμα στο πρεστίζ του συλλόγου. Το να τραβιέσαι στην ΦΙΦΑ με έναν τόσο γνωστό παίχτη για εκδίκαση δεδουλευμένων δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση στο εξωτερικό.

Ναι, τίθεται ξανά θέμα πειθαρχίας του παίχτη αλλά είναι στο χέρι του ίδιου αλλά και του νέου προπονητή να αλλάξουν την εις βάρος του κατάσταση.

Πρέπει να σημειωθεί, πως η αλλαγή στάσης της διοίκησης απέναντι στον Γάλλο είχε φυσικά να κάνει με το γεγονός ό,τι ο Φερέιρα τον θέλει στην ομάδα γιατί και αυτός αλλά και όλοι μας ξέρουμε πως άμα τραβήξει θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Δεύτερη ευκαιρία με κομμένα ξενύχτια και λοιπές μαλακίες στον Γκοβού...
ΕΙΔΩΜΕΝ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/11/10 9:11 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΤΟ ΑΛΚΟΛΙΚΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/10 9:44 μ.μ.

    μια χαρα κοβεται μεγαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/10 9:54 μ.μ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...
    ΤΩΡΑ, ΑΝ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/10 11:49 μ.μ.

    ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΚΟΛΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/11/10 1:57 π.μ.

    Σιγά ρε αδέρφια δεν είναι και αλκοολικός ο άνθρωπος. Χαλαρώστε λίγο. Συμφωνώ με το να του δωθεί μία τελευταία ευκαιρία από εκεί και πέρα αν ξανακάνει το παραμικρό είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ όπως γράφει και ο φίλος πιο πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/11/10 9:58 π.μ.

    δωστε δωστε γιατι ειναι νεκρα το μαγαζι αυτο τον καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αδέρφια ο govou είναι πολύ καλός πεχτης, είδαμε τη μπορεί να κάνει στον αγώνα με την ξάνθη. Το θέμα είναι ότι προφανώς σε όλα τα υπόλοιπα match δεν απέδωσε. Αφού η παναθα αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκερία μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει. Αν πέξει έχει καλώς αν όμως όχι θα είναι πιο ευκολο να τον σουτάρουμε. άρα εμείς έτσι και αλλιώς κερδίζουμε. Ας ελπίσουμε ότι σε λίγο καιρό όλοι θα τραγουδάμε το όνομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/11/10 7:56 π.μ.

    ναι αμε θα τραγουδατε του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι και να ριχνετε και κανα πιατο ετσι για ξεκαρφωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου