ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!


Δεν έχω διαβάσει κείμενα πέριξ του θέματος ,οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη του τι παίζει γενικά με τις απόψεις του κόσμου για το θέμα αυτό. Εγώ προσωπικά ,νιώθω χαρούμενος και ας βγουν πολλοί να πουν πως αυτός ο ευρωαυτοαποκλεισμός αποτελεί ξεφτίλα για τον Σύλλογο και το πρεστίζ του.

Να δείτε τι ξεφτίλα θα τρώγαμε στην μάπα ,αν δεν βρίσκαμε λεφτά για να ταξιδέψει η γυναικεία ομάδα και πόσο πιο πολύ θα ...θιγόταν το πρεστίζ του Συλλόγου.

Είμαι χαρούμενος που ...
αυτή η απόφαση πάρθηκε απο μεμονωμένα μέλη ,που για μια φορά δεν ενεπλάκη το ΔΣ του ερασιτέχνη και που με αυτήν την απόφαση τουλάχιστον φάνηκε πως κάποιοι ένιωσαν απο αυτά που τους είπε ο κόσμος στον Χολαργό.

Το να αγωνίζονται τα τμήματα βόλλευ στην Ευρώπη ήταν απο την αρχή λάθος. Έπρεπε με την λήξη του περυσινού πρωταθλήματος να δηλώσουμε αδυναμία. Ξέρετε πόσα θα γλιτώναμε στο ανδρικό βόλλευ; Απο 70-100 χιλιάρικα. Αν αυτοαποκλειστούμε κι εκεί ξέρετε πόσα θα ...χρεωθούμε; Μπορεί μέχρι και 200.000€ .Τουλάχιστον τα γλιτώσαμε απο τις γυναίκες και για να καταλάβετε πόσο αναγκαίο ήταν ,δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε οι ίδιες αθλήτριες ,αφού έχουν επίγνωση της κατάστασης.

Τώρα το γυναικείο βόλλευ ,συγκεντρώνεται στις εγχώριες υποχρεώσεις και η λογική λέει πως θα πάρει το νταμπλ άνετα ,αφού με Μολναρ και Μαχον ,αλλάζουμε επίπεδο.

Το ανδρικό βόλλευ ελπίζουμε να τελειώσει την χρονιά και να μην έχει διαυθεί.

Και για τα υπόλοιπα ο Θεός να βάλει το χέρι του..

ΥΣ:Κ.Λουμίδη είδατε πως ο κόσμος δεν θα σας σκοτώσει ,αν παίρνονται αποφάσεις που είναι για τ καλό του Συλλόγου;

Άλλη μια καίρια απόφαση πρέπει να πάρετε και να αλλάξετε ΑΜΕΣΑ το καταστατικό ,ώστε τα νέα μέλη να έχουν απο την πρώτη στιγμή το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι!! Αφου δηλώσατε πως δεν μπορείτε και παραιτήστε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ,γιατί δεν αλλάζετε το καταστατικό ώστε να μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις ο κόσμος και όχι η γερουσία των 63;;

ΥΣ2: Το γυναικείο μπάσκετ το 2005 πήρε το πρωτάθλημα και δεν έλαβε ποτέ μέρος στην Ευρώπη λόγω οικονομικών δυσκολιών .

Όπως φαίνεται ο ερασιτέχνης απο ΤΟΤΕ είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της Ευρώπης. Όμως κανείς δεν μιλούσε ,γιατί το γυναικείο μπάσκετ ποτέ δεν είχε τον σωτήρα του (πχ Θανάσης ,Βλάσης). Ε τώρα που τελειώσαν και απο τα βόλλευ οι σωτήρες βγήκαν στην επιφάνεια κι εκεί τα προβλήματα...

ΥΣ3: Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις της στήλης εδώ

ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΙΤΗΣ30/11/10 11:01 μ.μ.

    Απόφαση ντροπή! Αν δεν υπήρχαν χρήματα ας μην κάνανε μεταγραφές. Αλλά όσο οι οπαδοί, οι διοικήσεις και οι παίκτες/παίκτριες Παναθηναικού και Ολυμπιακού ασχολούνται ΜΟΝΟ με τις μεταξύ τους μονομαχίες βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη και... οι δύο σύλλογοι θα μικραίνουν όλο και περισσότερο.
    Τόσα χρόνια η γυναικεία ομάδα του Παναθηναικού μόνο μια φορά διακρίθηκε στην Ευρώπη το 2009 και αυτό στην τρίτη σε σημασία διοργάνωση, το Τσάλεντζ καπ, όπου αγωνίστηκε επειδή αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο της δεύτερης σε σημασία διοργάνωσης (CEV-Cup). Πότε έπαιξε ελληνική γυναικεία ομάδα στο Τσάμπιονς λιγκ την τελευταία δεκαετία? ΠΟΤΕ!
    Οι τουρκάλες μετέχουν φέτος με 3 ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι και οι 3 φαβορί για να το κατακτήσουν!
    Τα ίδια ισχύουν και για τις αντρικές ομάδες όπου και οι δύο ‘’μεγάλοι’’ βάζουνε την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα για να τρώγονται μεταξύ τους. Μόνο ο Ηρακλής έδειξε να έχει προοπτική αλλά και αυτός καταστράφηκε από τις βλακείες των οπαδών του πέρσι.
    Μια απ τα ίδια και στο μπάσκετ όπου κάποιοι (ειδικά στον Ολυμπιακό) δηλώνουν ανοιχτά ότι πρώτος στόχος είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι η Ευρωλίγκα.
    Όσο για το ποδόσφαιρο, η φετινές τραγικές πορείες Παναθηναικού και Ολυμπιακού δείχνουν ότι όλοι ενδιαφέρονται κυρίως για τον μεταξύ τους ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα και αδιαφορούν για την Ευρώπη.
    Αυτή η ανούσια κοκορομαχία μεταξύ Παναθηναικού και Ολυμπιακού και η ψύχωση για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων στο τέλος θα καταστρέψει και τους δύο. Και επειδή η αλαζονεία πάντα πληρώνεται μακάρι να ξεπεταχτούν νέες δυνάμεις με σωστές φιλοδοξίες και διάθεση να κυνηγήσουν τη διεθνή υπέρβαση.
    Με επενδύσεις, με χορηγούς που θα ξέρουν ότι επενδύουν στον αθλητισμό και όχι στο χουλιγκανισμό, με σωστά φυτώρια και με επαφή με το τί γίνεται στο διεθνή χώρο. Ειδικά στο βόλευ την έχουμε χάσει προ πολλού. Ας ελπίσουμε να βάλουνε κάποιοι μυαλό όσο είναι καιρός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PARA poli swsti apopsi.
    apo tin skopia pou to les exeis APOLITO dikio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου