Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!!


Σε ερώτηση δημοσιογράφου ,γιατί ο ερασιτέχνης βρέθηκε με έλλειμμα 1.600.000€ και γιατί τα τελευταία 2 χρόνια γινόντουσαν συμβόλαια που δεν μπορούσε να καλύψει οικονομικά ο ερασιτέχνης ξέρετε ποια ήταν η απάντηση των Αυγουλέα και Λουμίδη;; Ότι έπρεπε να κάνουμε πρωταθλητισμό γιατί είμαστε Παναθηναϊκός!

Σε συνέχεια της ερώτησης ,για ποιο ...
λόγο να θυσιάσουμε τμήματα και την ίδια ύπαρξη του ερασιτέχνη για την ουτοπία του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής μας στην Ευρώπη ξέρετε ποια ήταν η απάντηση;; Πως αν δεν τον κάνανε ο κόσμος θα τους σκότωνε !!

Ξέρετε κ.Αυγουλέα και κ.Λουμίδη ,αυτοί που ασχολούνται με τον ερασιτέχνη και αγαπάνε πραγματικά τον Σύλλογο (και σίγουρα δεν είναι μόνο οι 60 που βρέθηκαν ..) θα κατανοούσαν και θα εκτιμούσαν τις οικονομικές δυσκολίες και δεν θα απειλούσαν Θεούς και δαίμονες αν δηλώναμε πως δεν πάμε φέτος για πρωτάθλημα. Σίγουρα ,θα ήταν προτιμότερο απο την σημερινή εικόνα ,που όπως όλα δείχνουν δεν γλιτώνουμε την διάλυση. Δε γίνεται να δικαιολογείτε τα οικονομικά ανοίγματα που κάνατε και μας φέρανε στο σημερινό έλλειμμα -που δεν θα μείνει μόνο στα 1.600.000- με την πρόφαση πως ο κόσμος θα τα έβαζε εναντίον σας.

Δεν γίνεται να σας πιστέψουμε κ.Λουμίδη πως αυτός ήταν ο λόγος ,απο την ώρα που λίγα λεπτά αργότερα αλλάξατε παραμύθι και είπατε πως θα χάνατε και τους υπάρχοντες παίκτες αν τους ανακοινώνατε πως δεν πάμε για πρωταθλητισμό και τους πλαισιώνατε με άλλους παίκτες. Λες και αυτοί δεν θα προτιμούσαν αυτό ,απο το να παίζουν απλήρωτοι 2 χρόνια ..

Σχόλια