ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!!


Ο Παναθηναικός αύριο δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την φετινή χρονιά. Τελείωσε το παραμύθι με την υπερ-ομάδα του Ερνέστο και αύριο καβαλάμε κορυφή μία και καλή. Η ομάδα κατεβαίνει με απουσίες τριών πολύ σημαντικών παικτών...
Λέτο, Γκοβού και Νίνης είναι εκτός για το αυριανό ματς και έμειναν στην Αθήνα.

Προσωπικά, βρίσκω την κίνηση του Φερέιρα πολύ σωστή αφού και οι 3 δεν είναι απολύτως έτοιμοι. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά δεν είναι έτοιμοι.

Ο Λέτο έκανε την Πέμπτη πρώτη φορά προπόνηση μετά από καιρό και μένει εκτός για να προφυλαχθεί για το μέλλον και ο Νίνης κινείται σε ίδια μήκη κύματος.

Ο Γκοβού από την άλλη μένει εκτός γιατί μεχρί χθες ήταν και εκτός Παιανίας, οπότε θα ήταν λιγουλάκι οξύμωρο να είναι στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Οπότε η λογική λέει ό,τι πάμε σε σχήμα Μπαρτσελόνα για την αρχική ενδεκάδα εκτός κι αν δούμε τον Καραγκούνη στην θέση του Μαρίνου. Φυσιολογικά, αυτό θα γίνει αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τους καινούριους προπονητές.

Λίγο μας ενδιαφέρει όμως η ενδεκάδα. Βάλε 11 μέσα να πάρουν το μας να τελειώνει το παραμύθι και να αρχίσει λίγο η κλάψα στους λιμανίσιους. Έχουν και την "εκδρομή" στην Καβάλα την επόμενη αγωνιστική και θα περάσουνε ωραία.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΜΑΓΚΕΣ!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

Σχόλια