ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!


Μπαίνει ο Δεκέμβρης σιγά σιγά και το τοπίο αρχίζει να ξεθολώνει. Βλέπετε, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τέτοια που ό,τι λένε οι εφημερίδες και τα sites αυτή είναι και η αλήθεια..
Και εξηγούμαι κιόλας παρακάτω...

Ο γαύρος φέτος έχει ανακηρυχθεί ουκ ολίγες φορές φέτος πρωταθλητής απο φυλλάδες και δημοσιογράφους που δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται στον χώρο του αθλητισμού. Και σημειώνω του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Διθύραμβοι κάθε βδομάδα για την υπερ-ομάδα του Βαλμπεεεεερδε. Ύμνοι για τους έλληνες γκαλάκτικός. Όμως εμείς εδώ, σε παλαιότερες αναρτήσεις, είχαμε προειδοποιήσει για αυτό που θα επακολουθούσε.

Μπάινει Δεκέμβρης, δυσκόλεψαν τα πράγματα γιατί σταμάτησαν τα φιλικά και αρχίζουν οι γκέλες. Που μεταξύ μας, αν δεν παιζόταν και τέτοιο τρελό σπρώξιμο, θα ήταν και πολύ περισσότερες.

Το κυριότερο δεν είναι αυτό όμως. Εμείς φαγωνόμαστε μεταξύ μας δυό μήνες τώρα για τον Κέζο και την γυμναστική που κάνει η ομάδα, ενώ ουσιαστικά κανείς μας δεν έχει ιδέα. Αλλά μέχρι τώρα στο λιμάνι τρέχαν και δεν σταματούσαν. Αναφέρομαι στην ομάδα φυσικά των gay που ήταν πεπεισμένοι ό,τι έχουν ήδη σηκώσει το πρωτάθλημα.

Αλλά να τα τώρα που έρχονται όλα μαζεμένα. Θλάσεις από δω, θλάσεις από κει, θλάσεις ακόμα και στην προθέρμανση. Και πείτε μου αν έχετε δει 90λεπτο τρεχάλας τον τελευταίο μήνα απο την κωλόομάδα τους. Ακόμα και στο ντέρμπυ με εμάς, τρέχαν 45 λεπτά και μετά λες και βάρυναν τα πόδια. Μωρε λες;;;;

Μάγκες, το παραμύθι τελειώνει. Ομάδα δεν έχουν. Επιμένω στην άποψή μου ό,τι είναι εξωπραγματικά τυχεροί που τους έχει βγεί ο Μιραλάς. Και γελάω όταν μου συγκρίνουν το παιδάκι με τον αλητάμπουρα τον Σισέ. Μυαλό δεν είχαν ποτέ και δεν θα βάλουν τώρα.

50-50 να παιχτεί το πρωτάθλημα και τότε δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.
Ο δρόμος είναι μακρύς και τα πόδια ΤΟΥΣ είναι ΗΔΗ βαριά...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/10 7:52 π.μ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΣΑΣ Κ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ..... ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/10 8:20 π.μ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΕΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ!!ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/10 11:18 π.μ.

    ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/10 11:23 π.μ.

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α ΑΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΜΑΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ GAY ΘΡΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/11/10 11:51 π.μ.

    ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΤΕ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΙΣΜΟΥ-ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ .
    Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: 3 Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε συμφωνώ απόλυτα! πραγματικά μεγαλυτερα πρόβατα από τους γάβρους δεν ξέρω αν υπάρχουν! Δηλαδή σε μερικά match παίξανε για 30 λεπτά μπάλα (γιατί απλά σε κανένα δεν βγάλανε 90 λετπο τρεχάλας που λες και εσύ, ούτε ακόμα στα πρώτα) και ξαφνικά νομίζουν ότι έγιναν υπερομάδα! Σε λίγο καιρό ερχοντε τα ωραία, κάτσε να κάνουν κανα 2 γκέλες μέσα στο καραϊσκάκη και τα λέμε! Βέβαια θα μου πεις εδώ πέρσι που τους κορόιδευε όλη η ευρώπη αυτοί σου λένε ότι μας κερδίσανε στο οακα και ότι κερδίσανε την Άρσεναλ! Άρα δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση για την περίπτωση τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/11/10 4:14 μ.μ.

    ΣΚΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΚΑΣΤΕ
    ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΣΣΕ
    ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ
    ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΛΤΑΝΙ
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ
    ΓΙΑΧΟΠΑΜΠΟΡΙΔΟΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΙ !!!!
    ΖΩΑ Ε ΖΩΑ,ΓΑΥΡΟΠΡΟΒΑΤΑ
    ΜΠΕΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/11/10 8:34 μ.μ.

    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!ΒΛΑΚΕΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ.ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου