ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΟ


Προβλημάτων συνέχεια στον ερασιτέχνη. Αυτήν την φορά τα προβλήματα έχουν να κάνουν με το τμήμα του βόλλευ γυναικών. Ο ερασιτέχνης με ανακοίνωση του, έκανε γνωστή την απόφαση να αποσύρει την ομάδα απο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της λόγο οικονομικών προβλημάτων με συνέπεια ένα χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό της ομάδας απο την διοργάνωση και του χρόνου!

Να πούμε την αλήθεια η ανακοίνωση δεν μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη,
 απο την στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να φέρουμε παίχτρια που έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα στην Ελλάδα και παίχτριες γνωστές οδηγούντε σε προσφυγές για τα χρωστούμενα.

Το γεγονός του οτι το περιμέναμε δεν σημαίνει βέβαια πως δεν μιλάμε για ξεφτίλα και ντροπή. Κύριε Γόντικα, είστε δίπλα στα τμήματα του ερασιτέχνη για έκτακτες ανάγκες απο ότι είχατε πει την προηγούμενη δευτέρα. Τώρα που είστε? Όλοι εσείς οι μεγάλοι που είστε? Εσύ ρε Θανάση που σπονσοράρεις το τμήμα, γιατί το αφήνεις στην μοίρα του?

Παρακμή σε άλλο ένα ένδοξο τμήμα του ερασιτέχνη. Το σάββατο η εμφάνιση κόντρα στην Κηφισιά ήταν δείγμα αυτής της παρακμής. Βέβαια λοίπουν οι 2 ξένες στις οποίες βασιζόμαστε, αλλά έτσι οπως πάμε την μια δεν την βλέπω να έρχεται και τις άλλες να φεύγουν!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/11/10 8:59 μ.μ.

    exeis apolito dikio omws mporei kai o kosmos na boithisi se auto OSOI MPOREITE PIGAINETE KAI GRAFTITE STON ERASITEXNI mono 50 eurw einai

    sta diskola fenetai o kosmos .....

    alla auto den simenei oti mono o kosmos exei ipoxrewsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου