ΠΡΩΤΟΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΣΤΕ!!


Η τάξη επανήλθε ,ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα -έστω και σε ισοβαθμία- και πλέον τα πάντα είναι στο χέρι του. Και κυρίως να αλλάξει νοοτροπία σαν ομάδα και να παρουσιάσει μια ομάδα που αν δεν μπορεί να αποδίδει θέαμα ,τουλάχιστον να έχει την ουσία και την σοβαρότητα που της λείπει.

Να μην γελιόμαστε και να μην εθελοτυφλούμε. Αυτή η ομάδα που κατέβηκε χθες να αγωνιστεί στην Κέρκυρα ...
δεν βλεπόταν και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που πήρε την νίκη ήταν ο Άγιος Σισέ. Αλλά πρέπει και οι υπόλοιποι 10 να μάθουν να λειτουργούν χωρίς τον Γάλλο ,γιατί νιώθω σαν να έχουμε να κάνουμε με 10 παρατρεχάμενους και τον μεγάλο επιθετικό Σισέ.

Δηλαδή χθες τι είδαμε απο την ομάδα; Τι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ως παρακαταθήκη για την συνέχεια; Το νωθρό πρώτο ημίχρονο και το απαράδεκτο δεύτερο; Ότι δεν μπορούσαμε να πατήσουμε στην περιοχή του αντιπάλου με τίποτα; Ότι ο Σισέ περίμενε για ακόμη ένα ματς την μπάλα να του έρθει με κάνα μαγικό τρόπο επειδή οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν; Ή να κρατήσουμε τα γελοία λάθη της άμυνας στο 0-1 που λίγο έλειψε -σε 2 συνεχόμενες φάσεις- να ισοφαριστούμε;

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.

Δηλαδή ποιανού την εμφάνιση να θεωρήσω ως υποφερτή; Του Ζιλμπέρτο; Άντε... και μετά;;

Η ομάδα είναι σε πολλά πράγματα λάθος και πρέπει να τα εκλείψει ο Φερέιρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα ,πριν ..."θρηνήσουμε" βαθμούς.

Και εξηούμε:

Ποια είναι η προσφορά του Καραγκούνη στην ομάδα; Χρυσός ,άγιος ,Παναθηναϊκός ,αλλά τι προσφέρει ΣΗΜΕΡΑ στην ομάδα; Απο το 20 τα χε φτύσει... και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ο,ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ!! Στην κυριολεξία όμως ...τι κόρνερ ,τι στημένα έξω απο την περιοχή ,τι στημένα στην σέντρα ,τι κατεβασιές ...όλα για κάποιο περίεργο λόγο ΠΡΕΠΕΙ να περνάνε απο τα πόδια του. Ε δε γίνεται ρε Κάρα ,γιατί έτσι λειτουργείς εις βάρος της ομάδας στην τελική..

Ελίν Δημούτσος ..οκ ρε Φερέιρα τον έβαλες με την Μπαρτσελόνα ,δεν ήξερες να το δεχτώ. Οκ τον έβαλες χθες ,δεν είχες καταλάβει να το δεχτώ. Αλλά πες μου ,τι προσέφερε στο παιχνίδι χθες ο Δημούτσος ; Ένα παικτάκι της σειράς είναι -ούτε καν ταλαντούχο ,όπως προσπαθούσαν πολύ να μας τον πλασάρουν- που ΔΕΝ μπορεί να προσφέρει τίποτα στην ομάδα .Απλά καταλαμβάνει μια θέση .Και δεν μπορώ να δικαιολογήσω την χρησημοποίηση του στην αλλαγή του Μαρίνου.Απλά δεν χρειάζεται να παίζει ,αρκεί που είναι στην αποστολή. Μπορούσε να βάλει κάλλιστα κάποιον άλλον .Έτσι κι αλλιώς είπαμε ,έχουμε τον Καραγκούνη που είναι για τα πάντα ..

Τώρα κάτι άλλο.. δεν μπορούμε να τελειώσουμε ένα ματς μια φορά ,χωρίς να κάνουμε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα; Ντε και καλά δηλαδή ,να μας στοιχίσουν και να φάμε το γκολ; Είμαστε 0-1 ,θέλει λιγότερο απο 5 λεπτά για να λήξει και μου κάνετε πασσούλες στην άμυνα ρε πούστη μου;;

Για τον μεγάλο Χριστοδουλόπουλο που στην χώρα της υπερβολής Ελλάδα ,όλοι τον κάναμε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο τον κάναμε παικτάρα ,που ήταν στο δεύτερο ημίχρονο; Ακούμπησε την μπάλα πάνω απο 5 φορές; Τα αμάξια τον μαράνανε ..

Τέλος πάντων ,η ομάδα και κυρίως όλοι πλην του Σισέ πρέπει να σοβαρευτούν γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά. Είμαστε μια ομάδα που σου δίνει την εντύπωση πως προσπαθεί να μάθει να δίνει πάσες και να έχει σιγά-σιγά κατοχή και δεν έχει ιδέα πως είναι να παίζεις δημιουργικό ποδόσφαιρο και να φτιάχνεις φάσεις. Δηλαδή ,φανταστείτε και να του σερβίραν γκολ του Σισέ ,τι θα γινόταν..

ΥΣ: Το έχω πει πολλές φορές και θα το επαναλάβω. Ο γαύρος είναι χειρότερη ομάδα απο εμάς ,το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει σε σχέση με το σαββατιάτικο του ματς ,δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Και αφήστε τους γαύρους να λένε για εγκλήματα και κλοπές..

Αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται απο αυτόν τον γαύρο ,αλλά χάνεται και πολύ εύκολα με αυτές τις εμφανίσεις που κάνουμε.

Το Σαββατιάτικο ματς ήταν ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάξει η ομάδα και να αντιληφθεί τα λάθη της! Έχασε απο μια ανύπαρκτη (σε όλα τα επίπεδα) αεκ και δεν μπόρεσε να της δημιουργήσει ευκαιρία και έχει κάνει ανταγωνιστή για τον τίτλο τον γαύρο που δεν μπορούσε να κάνει μια φάση.

ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/11/10 3:10 π.μ.

    FILE SE OTI EXEIS PEI SIMFONO A P O L I T A !!!


    KATA PROTO THA ITHELA KAI EGO ME TIN SEIRA MOU NA DOSO SIGXARITIRIA STON CISSE..XORIS ESENA MEGALE THA IMASTAN PROS DIABA8MISI KAI AS VGEI KAPIOS NA TO DIAPSEUSEI!
    KATA DEUTERO: PATE KALA RE ESEIS EKEI KATO ELLHNES PODOSFERISTES !! TROMARA SAS NA SAS KANEI PODOSFERISTES! DEN NTREPESTE TOULAXISTON NA FIGETE APO MONOI SAS APO TIN OMADA??
    MEGALES ALLAGES PREPEI NA GINOUN!
    OI 7-8 APO TOUS 11 SIMERA POU EPEZAN PREPEI NA FIGOUN AMESOS APO TIN OMADA XTHES!

    RE PEDIA OUTE STO AGROTIKO TOU XORIOU MOU DEN 8A EPEZAN OI SPIROPOULOS-MARINOS-DIMOUTSOS-PETROPOULOS!!
    AMESOS ALLAGES!!!! DEN PAME MPROSTA!!!!
    MIN KLINETE TA MATIA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/10 4:12 π.μ.

    Ετσι οπως τα λες ειναι αδερφε !
    ΑΝ λεω ΑΝ συνεχισουμε ετσι ειναι 10000% σιγουρο οτι θα χασουμε βαθμους
    Θυμισου μετα το ΕΛΕΙΝΟ παιχνιδι στο Περιστερι που φεραμε 1-1 με την Λαρισα....ετσι πανε αυτα
    Ελεγε ο Λαζαρος οτι τους βγηκε η κουραση σημερα στην συνεντευξη....στο α' που ηταν ξεκουραστοι τι κανανε?
    Τοσο πολυ φταιει η ελλιπης προετοιμασια ή το μαθανε και το εχουν ετοιμο για δικαιολογια ??? Ελεος ρε σαν δημοσιοι υπαλληλοι κανουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/10 4:49 π.μ.

    kai egw simfwnw apolita me to keimeno apla thelw na tonisw oti o katsouranis simera den itan kakos kai min ksexname oti apo tis 4-5 sentres pou ekane ston cisse ( an den itan kai autos...) oi 2-3 pigan panw tou

    ps:episis epitelous enas proponitis katafere na ksekinisi xwris ton katsourani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/11/10 9:52 π.μ.

    Akrivws auto! Thetiki parousia tou katsourani xthes Gia oso epaixe. Oti den ton ksekinise ofeiletai sto oti o fereira den kserei akomi ti esti katsour..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/10 11:06 π.μ.

    μηπωσ ξεχασες τον κατσουρ??? αυτος αλλαξε το παιχνιδι χτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/10 12:05 μ.μ.

    Αν δεν ηταν ο κατσουρανης εχθες πραγματικα δεν ξερω αν περναμε το 3ποντο...εχθες ηταν ολα τα λεφτα και οι 2 του μπαλιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/11/10 12:54 μ.μ.

    Ego thelo na blepo stin omada mou pektes statherous..kai oxi pektes pou tin mia pezoun kai tin alli xalia kai pali apo tin arxi!!

    Thelo i omada mou sto podosfero na ginei opos sto basket..na akoune Panathinaikos ke na tremoune..stin europi imaste to fabori!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/11/10 2:30 μ.μ.

    AFHSTE TIS KAKOMOIRIES KAI THN OMADA STHN HSYXIA THS!!!KAI PANW APO OLA TON FEREIRA NA KANEI THN DOULEIA TOU...MOIROLOGISTRES!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/11/10 3:25 μ.μ.

    anonime pio pano an to exis kAtalavei den exoume omada..den exoume podosferistes..
    O ferreira ine o monos pou den tha fteei se tpt apo do ke pera..pleon prepei na ginei ekkatharisi stok!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/11/10 8:54 μ.μ.

    prwta apo ola poios eipe oti den exoume omada apla prepei na skefteite oti o panathinaikos den eixe mexri twra tin efkeria na katebei plires giati mono se ena mats egine auto me tin barchelona
    Afiste ta ma kai mou kai oloi sto gipedo na ipostirizoume tin omada pou mporei gia mena poli efkola na parei to prwtathlima apo tous moulous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου