TO ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;


Πρώτοι σας αποκαλύψαμε ότι κάτι συμβαίνει και ο Πιλάβιος δεν μιλάει για το θέμα Δαλούκα. Χοντραίνει το παιχνίδι, φήμες για ιστορία που τα τινάζει όλα στον αέρα
Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει ότι είναι πολύ παράξενη όλη αυτή η ιστορία που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την καρατόμηση και τον εξαναγκασμό ουσιαστικά σε παραίτηση και οριστική αποπομπή από το ποδόσφαιρο του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα.
Και  ο πλέον αδαής δεν μπορεί  να πειστεί ότι η απομάκρυνση Δαλούκα έγινε με αφορμή ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στον αγώνα του Βικελίδης.
Διότι αν ήθελαν όχι μόνο να είναι τίμιοι οι φωστήρες που έχουν τα ηνία του ποδοσφαίρου ανάλογο δρόμο θα έδειχναν τόσο στο διαιτητή Κουκουλάκη που έκανε όργια στο παιχνίδι ΑΕΚ -Αστερας Τρίπολης αλλά και στον Παμπορίδη που δεν καταλόγισε μέσα στο Καραισκάκη καθαρό γκολ, όπως παραδέχτηκε και ο Μαρινάκης , για την ομάδα της Τρίπολης.
Το θέμα Δαλούκα έχει πολλές πτυχές και μυρίζει έντονα από μακριά. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΠΟΨΗ ο Δαλούκας είναι έτοιμος να ανοίξει το στόμα του στον Πλατινί και να βάλει βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έχει άσσο στο μανίκι του και προφανώς βλέποντας ότι καταστρέφεται μια ομολογουμένως διεθνή καριέρα που ξεκίνησε έχει την πρόθεση να τινάξει στον αέρα σύμφωνα με το δημοσίευμα το ελληνικό ποδόσφαιρο με όσα θα πει εναντίον προέδρου ομάδας.
Ο Δαλούκας θεωρεί ότι κινήθηκε με μανία ο Βαγγέλης Μαρινάκης εναντίον του και προκειμένου να ασκηθεί πίεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και να δημιουργηθεί κλίμα υπέρ του Ολυμπιακού. Καρατομήθηκε και τον εξαφάνισαν από το προσκήνιο.
Σε μια τέτοια περίπτωση και αν ο Βολιώτης ρέφερι μιλήσει με τον Πλατινί θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποια θα είναι η γνώμη του προέδρου της ΕΠΟ καθώς δεν δικαιολογείται να εξαφανιστεί ένας διαιτητής από τα διεθνή ματς επειδή δεν έδωσε ένα πέναλτι;
Μήπως συμβαίνει  κάτι άλλο που το γνωρίζει ο κ .Πιλάβιος και επιμελώς προσπαθεί να το αποκρύψει διότι το πρόβλημα μπορεί να γίνει μεγαλύτερο αν ανοίξει το στόμα του ο Δαλούκας;
Μήπως σε αυτό το πλαίσιο εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα και αν τα γεγονότα φτάσουν στα αυτιά του Πλατινί τότε δεν θα διορθώνεται  με τίποτα η κατάσταση;
O Δαλούκας σύμφωνα με το δημοσίευμα θεωρεί πως διασύρθηκε ως προσωπικότητα και είναι αποφασισμένος να τραβήξει μέχρι τέλος το θέμα.
Το ζητούμενο όμως είναι τι κάνει ο κ.Πιλάβιος ως πρόεδρος της ΕΠΟ.
Ποιος και τι είναι αυτό το θέμα που τον μαγκώνει να απαντήσει δημόσια για τους ουσιαστικούς λόγους που  καρατομήθηκε ο Δαλούκας και επιχειρήθηκε η εξαφάνισή του από το προσκήνιο τόσο ξαφνικά.
Το θέμα είναι ότι κανείς δεν πείθεται πλέον ότι αυτό έγινε για ένα πέναλτι στο Βικελίδης αλλά προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει που το γνωρίζουν οι πρωταγωνιστές.
 Χωρίς να αποκλειστεί σύντομα  η επιστροφή Δαλούκα υπό τον φόβο αποκαλύψεων από τον ίδιο το διαιτητή,
Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ πάντως που παρακολουθούν το θέμα αναφέρουν ότι η βαλίτσα πρόκειται να πάει μακριά και να δούμε και άλλα επεισόδια...

Aπο www.roulalades.gr

Σχόλια