ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ QUIZ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ?


....

Όπως λέει και ο τίτλος το QUIZ είναι εύκολο και ο λόγος που βάλαμε την φωτογραφία του σήμερα, είναι για θυμούνται οι "παλιοί" και να μαθαίνουν οι "νέοι".
Ο λόγος λοιπόν για ένα υπόδειγμα αθλητή τον Ντάριλ Μίντλετον. Ο Μίντλετον ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2000 σε ηλικία 34ών ετών και παρέμεινε στην ομάδα μέχρι το 2005. Μέσα σε αυτό το διάστημα κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και ένα ευρωπαϊκό. Καταλαβένει κανείς λοιπόν για τί φαινόμενο γράφουμε αυτήν την στιγμή, όταν σε τέτοια ηλικία ήταν βασικό κομμάτι μιας απο τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης

Όλοι θα τον θυμούνται για την τεράστια ικανότητα του να παίξει σαν σέντερ παρά το μέτριο ανάστημα του, αφού μιλάμε για έναν παίχτη μόλις 2 μέτρα και 2 εκατοστά. Κάθε φορά που η μπάλα έφτανε στο low-post ένιωθε κανείς σιγουριά  πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η μπάλα θα καταλήξει στο αντίπαλο καλάθι.Τις χρονιές που πέρασε στον Παναθηναϊκό η συνεισφορά του ήταν σπουδαία με μέσο όρο γύρω στους 10 πόντους και τις 5 χρονιές, με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί οτί παρά το γεγονός οτι ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα απο κάποια καρδιακά προβλήματα, σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Χιρόνα σε ηλικία 44!!!! ετών, όντας ο μεγαλύτερος παίχτης που έχει περάσει ποτέ απο το Ισπανικό πρωτάθλημα!

Σχόλια

  1. Mε το χαρακτηριστικό στυλ του και όταν βαρούσε τις ελεύθερες βολές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/10 2:20 π.μ.

    νταρεεεεεεεεεεεεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/10 2:21 π.μ.

    ωπα μπερδευτηκα χαχαχα Νταριλ*
    παιζει ακομα το παλικαρι.....ειναι κοντα στα 43

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου