ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ NOVA ,ΓΑΥΡΟΣ-ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ!!


Κάτι που πέρασε στο ντούκου την προηγούμενη εβδομάδα ,ύστερα απο την συνεδρίαση της super league ,είναι το θέμα με τα τηλεοπτικά συμβόλαια .Όπως είναι γνωστό ,τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί η κεντρική διαχείρηση η οποία αποτελείται απο όλες τις ομάδες εκτώς του γαύρου και της ξάνθης που απότι φαίνεται ίσως και να είναι κάτι το ξεχωριστό και απολαμβάνουν μόνες τους τα έσοδα απο την κρατική τηλεόραση.

Επήλθε συμφωνία ,λέει ,η συμφωνία με την ...
forthnet να έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 και τα κέρδη που θα αποφέρει στην λίγκα θα είναι 45 μύρια ευρώ. Αυτά χωρίς τους ...ξεχωριστούς γαύρο και ξάνθη.

Όμως η κεντρική διαχείριση μπορεί να τιναχτεί στον αέρα ,εάν δεν εισχωρήσουν σε αυτήν γαύρος και ξάνθη το καλοκαίρι που μας έρχεται ,καθώς δεν πρόκειται να ανεχτεί η παε μας άλλο ,αυτήν την διαφοροποίηση των 2 συλλόγων απο την υπόλοιπη λίγκα.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε την προηγούμενη Τρίτη ο Μαρινάκης για το συγκεκριμένο ζήτημα ,απάντησε μονολεκτικά πως δεν συζητήθηκε στην συνέλευση!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ.ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ!

Σχόλια