NA EFARMOZETAI I IDIA AUSTIROTITA KAI SE ALLES OMADES


Anakoinwsi eksedwse i pae gia tin aporripsi tis efesis kai dilwse pws apodexetai tin poini ,me tin proipothesi pws ta idia tha efarmostoun kai se paromoies periptwseis me alles omades.

Emeis na thimisoume stin pae ,pws auti i proipothesi idi den efarmostike otan o gavros gia paromoia kai megalitera epeisodia timwrithike mono me 5.000 evrw.

Analitika i anakoinwsi tis pae:
«Επεισόδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Καβάλα-Παναθηναϊκός δεν υπήρξαν και η συμπεριφορά των οπαδών ήταν άψογη εντός γηπέδου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έξω από το γήπεδο η αστυνομία συνέλαβε κάποιους που είχαν μπει χωρίς εισιτήριο και λόγω της μεθόδευσης να το κάνει αυτό μπροστά σε όλους, δημιουργήθηκαν κάποια επεισόδια. Η σημερινή απόρριψη της έφεσης προφανώς εντάσσεται σε μια λογική αυστηροποίησης των πειθαρχικών μέτρων και των σχετικών ποινών.

Κάτι τέτοιο βεβαίως θα επιβεβαιωθεί αν ισχύει ή όχι, αν η ανάλογη αυστηρότητα επιδειχθεί και στις ποινές που θα επιβληθούν στο εξής. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρόκειται για επιλεκτική εφαρμογή διατάξεων και επιλεκτική ευαισθησία που αντί να αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα βίας, αλλοιώνουν το πρωτάθλημα και υπονομεύουν την αξιοπιστία του».

Σχόλια