MAΥΡΙΑΣ ,ΕΤΩΝ 16!


Απο τα λίγα ευχάριστα της χθεσινής βραδιάς ήταν η χρησημοποίηση σαν αλλαγή του Χάρη Μαυρία στο 77 στην θέση του Μαρίνου. Με αυτήν του ,την παρουσία ο μικρός γίνεται ο ...
νεότερος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου που αγωνίζεται σε ποδοσφαιρική διοργάνωση ,καθώς έσπασε το ρεκόρ του Νίνη που είχε χρησημοποιηθει στο εκτός με την Λανς το 2007. Παράλληλα γίνεται ο δεύτερος πιο νέος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο champions league ,καθώς ο μόνος που τον ξεπέρασε ήταν ο Μπαμπαγιάρο της Άντερλεχτ το 1994.

Ο Χάρης Μαυρίας είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1994.

Πάντως πολύ ωραία όλα αυτά και τα σπασίματα των ρεκόρ ,αλλά μακάρι ο πιτσιρικάς να μην μείνει σε αυτά .Σίγουρα κάτι θα σημαίνει ότι σε τέτοια ηλικία βρέθηκε να τον εμπιστεύεται προπονητής για αγώνα σημαντικό του champions league ,αλλά το θέμα είναι να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και τον δούμε να περνάνε τα χρόνια και να παραμένει αιώνιο ταλέντο. Οι περιπτώσεις άπειρες και μπορεί μια τέτοια να την έχουμε και στην ομάδα..


ΥΣ: Όχι τίποτα άλλα ,αλλά ανεβήκαμε και στην ...υπόληψη του Πλατινί μετά το χθεσινό καθώς το financial fair play που θέλει να περάσει στην Ευρώπη ,στηρίζεται στους νέους παίκτες.

Σχόλια