KONTE ,O ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ!


Σε ένα "άρθρο-αποκάλυψη/καταπέλτη/αποστομωτικό/ντόμπρο" ο Χρήστος Κοντός ξεπερνάει κάθε όριο λαϊκισμού και αναφέρεται στους 100-200 αληταράδες που δεν σέβονται τίποτα και θεωρούν τον Παναθηναϊκό τσιφλίκι τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! AΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ!

Το να πεις μια αλήθεια ,γίνεται με αρκετούς τρόπους και αν δεν επιλέξεις τον σωστό χάνεις το δίκιο σου και γελοιοποιήσε πολύ εύκολα. Ο Χρήστος Κοντός ,μέσα απο το άρθρο του που -και καλά- προσπάθησε να μιλήσει έξω απο τα δόντια ,είπε τις ...
10 γνωστές ατάκες για την βία που οι παε δεν πολεμάνε και που πάντα αυτοί οι 100 που την προκαλούνε ,είναι αλήτες και άγνωστοι.

Απο πότε ρε Κοντέ έγινες και εσύ υπέρμαχος και προστάτης του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Έκλαμψη σου ήρθε ξαφνικά και έγραψες πως πρέπει να βγει ...τιμοκατάλογος για να μιλάμε με αγανάκτηση για την απόφαση-σκάνδαλο;;

Ρε Κοντέ για πες μας , η απόφαση κρίνεις πως δεν είναι σκάνδαλο όταν ο γαύρος πλήρωσε για χειρότερα επεισόδια μέσα στην πόλη ,μόλις 5.000 ευρώ;; Ή επειδή πέταξες την πιπίλα για τους 100 αλήτες ,δεν πρέπει να τολμάμε να μιλάμε για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που εφαρμόζει η επο και η λίγκα μέχρι και σήμερα;

Το μόνο σωστό που είπες πως οι υπόλοιποι που θέλουνε να πάνε ,δεν φταίνε σε τίποτα να τους στερείται το γήπεδο και αυτό το γέμισε με λαικισμό μπας και γίνεις αρεστός ,μπας και κερδίσεις κανέναν αναγνώστη παραπάνω..

Αν θες Κοντέ να πολεμήσεις την βία ,γιατί δεν πολεμάς και τα οπαδικά μμε που την αναπαράγουν καθημερινά; Αλλά ξέχασα ...αν κλείσουν ,θα μείνεις χωρίς δουλειά ,μιας είσαι και εσύ μέρος του συστήματος..

Αν πραγματικά θες να πηγαίνεις στο γήπεδο χωρίς να δημιουργείται το παραμικρό ,να βγαίνεις και να μιλάς ΣΤΑΡΑΤΑ και όχι με χιλιοπαιγμένες ατάκες.

ΚΟΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΕ.

Όπως καταδικάζεις αυτούς τους 100 αληταράδες (προφανώς θα σου διαφεύγει πως υπήρχαν προκλήσεις της αστυνομίας και δημιουργήθηκε όλο το μπάχαλο) ,με το ίδιο θράσος και την ίδια μαγκιά να κατηγορείς και να αφιερώνεις άρθρα σου και για τους τόσους κοστουμάτους αληταράδες που κυβερνούν τα αθλητικά μμε και το ποδόσφαιρο. Σαν άντρας ,χωρίς να φοβάσαι τις περικοπές μισθών ,εκτελώντας το χρέος σου σαν σωστός δημοσιογράφος.

Καλός ο λαϊκισμός ,αλλά για άλλες εποχές...

Η ΒΙΑ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΡΓΑ ¨Η ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΑ" ΛΟΓΙΑ.


ΥΣ: Κοντέ σε παρακαλώ μην αυτοαποκαλείσαι δημοσιογράφος ...αποτελεί πρόκληση!

ΥΣ2: Μέσω του ίντερνετ κανείς δεν γίνεται πιο μάγκας ...ούτε και εγώ που σου αφιερώνω μια ανάρτηση για να σε κράξω .Απλά μερικές φορές ο λαϊκισμός και το ψεύτικο χτυπάνε άσχημα στο μάτι ...πολύ άσχημα.

ΥΣ3: Και επειδή επανάληψη μητήρ μαθήσεως ...ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΠΕΙΔΙ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΟΡΙΣΜΟΣ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/10/10 3:03 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΜΤΙΝΕΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!
    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/10 10:37 μ.μ.

    telika eisaste fanatikoi anagnwstes tou derby....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου