ENA ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ...

Επειδή τους αναγνώστες μας τους σεβόμαστε πάνω απόλα και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά ,σας δίνουμε ένα σίγουρο σημείο για να παίξετε το Σάββατο και να πάτε ταμείο.

Μετά απο ...πολύ σκέψη και ανάλυση όλων των παραγόντων καταλήξαμε ,πως το ματς που θα πρέπει να συμπληρώσετε στο κουπόνι σας ,είναι το διπλό στο ...
Ξάνθη-γαύρος και πληρώνει γύρω στο 1.55 .Μια καλή απόδοση για να ανεβάσετε την απόδοση του δελτίου σας και να μην σας πάει κουβά.

Η αλήθεια είναι πως με μια συνοπτική ματιά στην προιστορία και σε κάποιους άλλους παράγοντες (εξωαγωνιστικούς πάντα ,για να μην παρεξηγούμαστε ..) καταλήξαμε πως ο γαύρος θα περάσει αέρας απο την ...φιλόξενη Ξάνθη.

Οπότε έχουμε και λέμε :Απο την περίοδο 1996-1997 που το ελληνικό ποδόσφαιρο άνθισε υπό την εποπτεία του Σωκράτη Κόκκαλη ο γαύρος μετράει 11 νίκες-1 ισοπαλία-2 ήττες απο την Ακριτική ομάδα. Συν ότι οι δύο ομάδες συνδέονται με μακροχρόνιους φιλικούς δεσμούς ,είτε αλληλοστηρίζοντας η μια ομάδα την άλλη σε εκλογές ή τηλεοπτικά συμβόλαια ,είτε με χρόνιες ανταλλαγές παικτών .Επίσης ο πρόεδρος κ.Πανόπουλος αποτελεί fan της πειραιώτικης ομάδας και βοηθάει πάντα στις ομαλές διεξαγωγές των συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την φιέστα του 2003 την τελευταία αγωνιστική,που ο κ.Πανόπουλος δοκίμαζε την τρίτη ομάδα απέναντι στην ολυμπιακάρα του;

Βέβαια ,όπως είπαμε ο γαύρος έχει δεχτεί δύο ήττες απο το 1996 ,αλλά δεν πιστεύουμε πως αυτό θα αγχώσει ιδιαίτερα την ομάδα του Βαλβέρδε. Σε περίπτωση κινδύνου ,υπάρχει και ο Σπάθας άλλωστε.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ,ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ..

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/10/10 12:11 μ.μ.

    Μεγάλε με εφτιαξες τωρα δεν το είχα σκεφτεί Ξάνθη από την μια Σπάθας από την άλλη που μόνο πράσινα δεν φοράει όταν κάνει ότι διαιτιτευει,φόβος μήπως κάνει παρέα στο άλλο τον κολλητό..τον Δαλούκα ντε,και το αυγό δένει.Ευχαριστώ βρε λογική σκέψη,διπλό και τα μυαλά στα κάγκελα!!Δεν μου λες επειδή η απόδοση είναι από μέτρια μέχρι πολυ λίγη να το κάνω δυάδα με τον ΠΑΟΚ επειδή στο διπλό σε βλεπω!!
    Μεγάλε σε βλέπω μεγάλη οικονόμα.ΒΆΛΕ ΦΩΤΟΤΥΠΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΊΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΎ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/10 3:51 μ.μ.

    Ο Σπαθας με το "μονο ο Ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε" τι σχεση εχει?

    Και επισης με τον Σπαθα που επαιξε πριν 2 χρονια το Ολυμπιακος-Παναθηναικος στο καραισκακη τι σχεση εχει?
    Επισης ο Δαλουκας με τις αποκρουσεις του Μελμπεργκ τι σχεση εχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε όταν γράφεις με κεφαλαία να προσέχεις να μην κάνεις ορθογραφικά γιατί κάνουν μπαμ!

    Όσον αφορά το άμα θα πάρετε το διπλό, μόνο και μόνο το ρεκόρ σας 11-1-2, λέει αρκετά! Όποτε το χρειάζεστε το ματς η Ξάνθη σας το προσφέρει απλόχερα! Δεν είναι τυχαίο πως με όλες τις καλές ομάδες παίζει ταμπούρι και με εσάς φουλ επίθεση!

    Και κάτι τελευταίο. Αν κ είναι σίγουρα λεφτά το διπλό, δεν το ακουμπάω το ματσακι. Καλύτερα να μην βγάλω λεφτά απο το να κερδίσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/10/10 4:23 μ.μ.

    Στο πρώτο σου ερώτημα η απάντηση είναι ότι είναι πατέρας του δικού σας Σπάθα
    Στην δεύτερο είναι ότι ο Σπάθας στο καραισκάκι σας ΄έκανε ψυχικό
    Και ο Δαλούκας έχει τόση σχέση με τον Μελμπεργκ όσο έχει σχέση με τον παίκτη του ΑΡΗ ΞΈΡΕΙς ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΠΈΝΑΛΤΥ....και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα..!!ΌΧΙ βέβαια ότι δεν υπάρχουν Δαλούκες και από την άλλη μεριά αλλά ο συγκεκριμμένος είναι δικός σας πως να το κρύψουμεν άλλωστε όπως λέει μια ψυχή...οπότε ΞΕΡΟ διπλό στην Ξάνθη.Εκτός αν ο φετινός ολυμπιακός για σένα δεν μπορεί να νικήση στην ΞΆΝΘΗ οπότε τότε κάλυψε το με άσσο όπως πριν 2 εβδομάδες στην Κρήτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/10 4:45 μ.μ.

    Με είπες φίλε όποτε για μένα μετά από αυτό βασικά θέμα δεν υπάρχει.
    Τωρα ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι όπως τα λές και κάθονται και χάνουν οι μικρές ομάδες για να κερδίζουν οι'μεγαλες'τότε για μένα δεν είναι μεγάλες.Όπως βλέπεις δεν προσδιορίζομαι οσφπ1925 ή κατι τέτοιο, τέλος πάντων, γιατί εγώ ξέρω τι παίζεται στο ποδόσφαιρο εσύ καλέ μου φίλε και το εννοώ αυτο,ΞΈΡΕΙΣ? Γιατί αν ξέρεις τότε πως γίνεται και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα καλά, τα άσχημα ,τα περίεργα,τα μικρά, ή μεγάλα, σφάλματα της ομάδας που υποστηρίζεις.ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ,ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΤΕ....και να θέλεις δεν γίνεται!!Οσο για το στοίχημα εγώ αν ειναι να πάρω λεφτά από αυτούς θα βάλω όχι να κερδίσει ο Παναθηναικός αλλά και η Ξάνθη ακόμα.ΈΝΑ θα σου πω, έχασα 200 γιατί δεν μπορούσατε να μας κερδίσετε πέρσυ στην κατάσταση που είμασταν...ελεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά θα το παίξεις άσσο ή διπλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυσκολο ματσακι...Απο 0-1 μεχρι 0-5 παει...Under ή over ?

    Μιλανε οι γαυροι για Δαλουκες, που περυσι τους πηγαινε καροτσακι κ μετα βγηκε κ ο κερατας σε τηλεφωνο να τον καρφωσει οτι παιζει υπερ τους...ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/10/10 11:52 π.μ.

    Οσο και να θελεις πειρατατιστι δεν επανερχομαι στο θεμα αυτο το θεωρω βλακεια να ασχολουμε συνεχως με αυτο.Θα απαντησω στον ΠΡΕΣΣ ομως που γουσταρω να απαντησω....λοιπον φιλαρακι το επαιξα διπλο, με 4-6 γκολ την αρσεναλ 50 ευρω.Αμα χασω το πρωτο, θα σου δωδω χαρα το ξερω ελπιζω οχι....καπως ετσι χαλαρα το βλεπω το πραγμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ακολουθούσες τα σημεία που προτίναμε θα έβγαζες λεφτά τελικά.. Εύκολο 1.55 για εσάς, και άσσος εμείς..

    Όσον αφορά την Άρσεναλ ωραία η έμπνευση, κρίμα που δεν σου έκατσε. (ειλικρινά μιλάω)

    Η φάση σήμερα ήταν Τότεναμ 2πλο - Τσέλσι χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/10 10:19 π.μ.

    Τον φοβηθηκα τον παναθηναικο λογω αδειου γηπεδου
    αλλιως ηταν ασσος μεχρι την Ακροπολη.Εξω από πλάκες και πειράγματα όταν παιζουμε στοίχημα πρεπει να βαζουμε την λογικη να δουλευει.Την Αρσεναλ την περιμενα στο 2-1 για 35 λεπτα να βαλει η να φαει ενα γκολακι και δεν εγινε ...κριμα δεν πειραζει.Να δουμε σημερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου