ΣΚΑΝΔΑΛΟ? ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ


Ρε παλικάρια εκεί στον Γαύρο και στον Πρωταθλητή. Αφού χαράζετε κοινή πορεία στην προπαγάνδα σας, τουλάχιστον γιατί δεν προσέχετε ωστε να έχετε παρόμοια λεγόμενα στα πρωτοσέλιδα σας?


Στον πρωταθλητή εξαγριωμένοι φωνάζουν για το γεγονός οτι δεν τους δίνονται εισιτήρια στην Ξάνθη ενώ οπαδοί μας κάνανε παρέλαση στην Κρήτη. Απο την άλλη στον Γαύρο αν και αναφέρουν οτι ζητάνε ισονομία στο θέμα των μετακινήσεων(ας γελάσω) ουσιαστικά αναφέρουν οτι ανεξαρτήτως απόφασης μπιταξή οι οπαδοί του γαύρου θα βρεθούν στο γήπεδο (με το έτσι θέλω).

Πρώτον για αποκατάσταση της αλήθειας, εισιτήρια ο Παναθηναϊκός δεν πήρε, αλλιώς θα βλέπατε πολλές χιλιάδες στο Παγκρήτιο, απο όλη την Ελλάδα. Δεύτερον γιατί διαμαρτήρεστε? Γνωστοί μπαχαλάκηδες είστε, στις Σέρρες τα σπάσατε και σας χαϊδέψανε τα αυτάκια, για να μην αναφέρουμε το τι έγινε πέρσι στην Καβάλα.. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Τρίτον, με τον ίδιο τρόπο που μπήκαν οπαδοί μας στο γήπεδο στην Κρήτη, ακριβώς με τον ίδιο θα μπουν οι δικοί σας στην Ξάνθη οπότε,

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ.

ΕΛΕΟΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/10/10 10:28 μ.μ.

    Ελατε ρε μαγκες. Αυτες τις παπαριες τις γραφουν για να δειξουν οτι οτι μια ζωη "καποιοι θελουν το κακο του θρηνου". Συν οτι ο οτι εκαστοτε "προεδρας" δεν συμφωνει αλλα τον πιεζουν "οι κακοι". Γι αυτη τη προπαγανδα ακριβως δημιουργηθηκαν οι φυλλαδες τους. Αλλιως δεν θα υπηρχαν καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/10 9:40 π.μ.

    εχεις καλαμπουρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/10/10 9:50 π.μ.

    Εσύ ρε μεγάλε που κάθεσε και διαβάζεις τις φυλάδες που αναφέρεις και μετά γράφεις με τα πράσινα γυαλιά σου μόνο και μόνο μήπως κάποιος ανεγκέφαλος σε διαβάσει,γιατί μόνο τέτοιοι σε διαβάζουν τι κάνεις δηλαδή προάγεις τον πολιτισμό?Ονομάζεις το σαιτ σου παναθηναικος πρεσσ και στα δέκα που γράφεις είναι κατά του Ολυμπιακού χρησιμοποιώνταν λάσπη αλλουνού και κλεμμένη από τα άλλα μπουμπούκια τα δικά σας.Ονομασε το μαραφέτι σου ΛΑΣΠΗ ΠΡΕΣΣ τουλάχιστον να ξέρουμε τι βλέπουμε.Γιατί ο Παναθηναικός δεν είναι αυτό που παρουσιάζεις.ΕΛΕΟΣ...με τον φανατισμό σου μεγάλος ανθρωπός είσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/10/10 12:22 μ.μ.

    Λασπη καλαμπουρια ανεγκεφαλοι και τα λοιπα ,αλλα ολα τα αμερικανακια εδω μαζευεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Γράφουμε αυτά που δεν γράφουν άλλοι επειδή δεν αντέχουμε να βλέπουμε την προπαγάνδα ορισμένων να περνάει έτσι. Αν είμασταν οι φανατικοί που αναφέρεις δεν θα ενδιαφερόμασταν και με τα κακά των πράσινων εφημερίδων, φυλλάδες οι οποίες σε μεγάλο βαθμό μας βρίσκουν αντίθετους.
    Τον πολιτισμό μέσα απο ένα αθλητικό μπλόγ δεν πιστεύω μπορεί κανείς να τον προάγει παρά μόνο απο τα αφιερώματα που θυμίζουν σε κόσμο το μεγαλείο ορισμένων αθλητών. Δεν είμαστε κοινωνικό, ούτε πολιτιστικό σαιτ. Αθλητικό, ενημερωτικό είμαστε.
    Εσύ που τα γράφεις όλα αυτά όμως βλέπεις που ζεις σε μια πολιτισμένη χώρα γιατι ασχολείσαι με μπλογκ που δεν σε εκφράζει.. Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/10/10 3:29 μ.μ.

    ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙΚΟ,ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ?ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ?
    ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΑΚΟΥΣΟΝ,ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙς ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΓΑΠΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝ, ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟς ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ!!
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΑΥΤΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ!!ΔΙΑΛΕΞΕ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙΣ,ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ 100% ΛΑΘΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AYTO TO BLOG ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ:

    1. ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ-ΜΠΡΑΒΩΝ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ

    2.ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ/ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

    3.ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΣΚΑΝΕ

    4.ΔΕΧΕΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

    5.ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

    ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/10/10 5:36 μ.μ.

    ΤΟΤΕ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ....ΥΠΟΔΟΥΛΕ!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ......ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και σε ρώτησα κάτι τόσο απλό μου έγραψες αρκετούς λόγους για τους οποίους κακός είσαι εδώ, με τις σπόντες σου ότι τα πέρνω απο κάποιους.. Δεν μου είπες τελικά όμως αφού δεν σε εκφράζει και δεν σε ενδιαφέρει το μπλογκ γιατί το επισκέπτεσαι? Κάτι πρέπει να διαβάζεις που σε ιντριγκάρει ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου