ΠΕΡΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!


Επειδή από την Παρασκευή που βγήκε η απόφαση για τα "ευρείας κλίμακας" επείσοδια των οπαδών του Παναθηναικού στην Καβάλα, είχαμε πολλά κρούσματα ΒΛΑΚΕΙΑΣ σε αυτήν εδώ την σελίδα, κρίνεται σκόπιμο να βάλουμε κάποια πράματα στην θέση τους τώρα που τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι η βία δεν είναι κάτι που μας εκφράζει σε καμία βάση και μόνο γελάμε όταν κάποιοι μπαίνουν έδω μέσα και μας βάζουν στο ίδιο καζάνι με τις κωλοφυλλάδες που διαβάζουν.
Πάγια άποψη όλων όσων καταθέτουν την ΑΠΟΨΗ τους σε αυτό το blog είναι ότι για να καθαρίσει ο τόπος και το ελληνικό ποδόσφαιρο απο τέτοια φαινόμενα βίας, που μόνο αηδία προκαλούν, είναι να κλείσουν ΟΛΕΣ οι φυλλάδες, ΟΛΩΝ των αποχρώσεων. Οπότε, θα ήταν τουλάχιστον υποκριτικό από μέρους μας, να βαδίσουμε στα μονοπάτια που ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε περιπτώσεις που αδικείται η ΟΜΑΔΑ και πάνω από όλα ο ΚΟΣΜΟΣ της ομάδας, δεν θα είμαστε οι πρώτοι που θα φωνάξουμε. Είναι αδίκια για κάποια μεμωνομένα επείσοδια να μένουν 30.000 διαρκείας εκτός γηπέδου σε ένα κρίσιμο για την ομάδα ματς.

Επίσης, είναι ΑΔΙΚΙΑ να έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά στις τιμωρίες. Όταν ο γαύρος πήγαινε πέρυσι στην Καβάλα και τα έκανε γυαλιά καρφιά ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ κι έτρωγε μία αγωνιστική κεκλεισμένων , κι ο Παναθηναικός δέχεται την ίδια τιμωρία για ότι έγινε στην Καβάλα, τότε είναι σαν να ισοσκελίζεις τα δύο γεγονότα. Έλα όμως που και να θες, δεν μπορείς να βάλεις τα δύο συμβάντα στο ίδιο καζάνι. Και δεν μπορεί να με πείσει κανείς, ότι τα επεισόδια των Σερρών επιδέχονται 4.000 ευρώ πρόστιμο ΜΟΝΟ! Ας σοβαρευτούν λίγο οι αρχές γιατί από μόνες τους προκαλούν τον κόσμο.

Γι αυτό φωνάζουμε μέσα από αυτην την σελίδα. Δεκτό το επιχείρημα της προσπάθειας εξάλειψης της βίας από πλευράς της πολιτείας. Αλλά, άμα είναι να κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια έχοντας έναν ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΟΧΟ, τοτε αυτή η προσπάθεια πρέπει να γίνει συντονισμένα και πειθαρχημένα. Γιατί έτσι κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά και δεν έχει και άδικο.

Υ.Γ.: Περιμένω τους γνωστούς επισκέπτες των τελευταίων ημερών να κάνουν και σήμερα την εμφάνιση τους. Θα μοιράσουν αρκετό γέλιο...ΠΑΛΙ!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/10/10 3:05 μ.μ.

    οι γαυροι στις Σερρες εσπασαν μια ολοκληρη καφετερια,δειρανε ατομα,σπασανε το χερι ενος παιδιου
    στην Καβαλα τα ιδια ... α ρε δικαιοσυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου