ΡΙΞΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

Έχουμε μια ομάδα πολύ διαφορετική απο αυτήν που είχαμε πριν μερικά χρόνια, αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Πολλές φορές οι παίχτες που την αποτελούν δείχνουν οτι στην ουσία αδιαφορούν για το αποτέλεσμα αφού τα λεφτά τους τα πέρνουν έτσι και αλλιώς.

Απο αυτούς θα αφαιρέσω ΑΜΕΣΑ,
 τον Σισέ, τον Καραγκούνη, τον Βύντρα (προσωπική κολοτούμπα την οποία παραδέχομαι), και τον Τζόρβα. Πέραν αυτών, οι υπόλοιποι στα αρχίδια τους. Γλιτώσαμε απο Τζιόλη και Μάντζιο και μπλέξαμε σε άλλους.

Θέλουμε βλέπουμε παίχτες να μπαίνουν με τσαμπουκά σε κάθε μονομαχία, θέλουμε να τρέχουν πρώτοι στην μπάλα, να μην αφήνουν τον παίχτη να τους περάσει, να παλεύουν με νύχια και με δόντια, να παίζουν κάθε Σ/Κ σαν να είναι τελικός και πιστέψτε με αν το κάνουν αυτό η νίκη θα έρθει.

Δύο τρόποι υπάρχουν λοιπόν για να πάρουν το μάθημα τους και ο καταλληλότερος για να τους εφαρμόσει είναι ο πρόεδρος. Κόψτους ένα γερό πρόστιμο ενόψη γαύρου να τους πάει στο σκατό στην κάλτσα, γιατί δεν καταλαβαίνουν αλλιώς (εκεί θα τους πονέσει.. στην τσέπη) και σε αυτούς που χρειάζεται ρίξε καμιά σφαλιάρα να ξυνπνήσουν και να αντιληφθούν ότι παίζουν στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και όχι σε καμιά Παναχαϊκή (η επιλογή ομάδας ΔΕΝ είναι τυχαία) ή ομαδούλα της σειράς.

Αν συνεχίσουν έτσι το ξαναλέω και δεν είναι απειλή η αντιμετώπιση των παιχτών δεν θα είναι η πιο ευχάριστη. Ντόπα τους το σάββατο θα είναι το γεμάτο ΟΑΚΑ, τίποτα άλλο δεν μπορείτε να ζητήσετε.. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/10/10 3:18 π.μ.

    mia omada fantasma..o monos pou iparxei einai o sise..i psixi tis omadas..den thelo na fantasto ti tha ginei an pathei kapio traumatismo ..den glitonoume tin diabathmisi ke to diasirmo me tpt..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/10 3:38 π.μ.

    Theloume ena proponiti opos ton Zeljko Obradovic stin omada..na exei @@, kai oxi na probari proti mouri forontas gialia Prada..les ke tin ide mourinio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/10 4:24 π.μ.

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ?
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ "ΠΑΣΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ?
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΚΡΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ "ΥΠΗΡΧΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕ. ΦΕΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/10 4:46 π.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αδερφέ ο μόνος που μπορεί να βάλει λίγη τάξη είναι ο Πατέρας με μια διαφορά όμως. Καιρός νομίζω να εμφανιστεί προ των ευθηνών του και ο Πατέρας. Τον τελευταίο καιρό όλο πάει στην Παιανία βλέπει κάνει ράνει και κάθε κυριακή τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή και όλοι να περιμένουμε να βγεί ο Πατέρας να μαζέψει τα σπασμένα και πάλι δεν εμφανίζεται να μιλήσει, να κράξει κτλπ. Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο από την στιγμή που κρατάει στα χέρια του (σε κάποιο σημαντικό βαθμό νομίζω) τις τύχες του Παναθηναικου μας. Ας βγεί δημόσια να τους κράξει λίγο να δεις αμά θα ξαναπαίξουν έτσι. Δυστηχώς εδώ που φτάσαμε το ματς με τους λιμανίσιους είναι ζωής ή θανάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/10 3:36 μ.μ.

    Πάνε οι εποχές που για τέτοιες εμφανίσεις έπεφταν πρόστιμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου