ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ...

«Ο κ. Ιωαννίδης το μόνο που έκανε ήταν να εκμεταλλευτεί το μπάσκετ για να φτιάξει την πολιτική καριέρα του. Τι να περιμένω όμως από έναν άνθρωπο ο οποίος έφερε τη διαφθορά με τις παράνομες ελληνοποιήσεις στο άθλημα; Ήταν ο πρώτος που έφερε ξένους παίκτες και τους έκανε Έλληνες με πλαστογραφίες».
Τάδε έφη, Λάζαρος Παπαδόπουλος...


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στο Βήμα της Κυριακής εξαπέλησε σοβαρές καταγγελίες κατά του Γιάννη Ιωαννίδη για πλαστογραφία και τον κατηγόρησε οτι έχτισε την πολιτική του καριέρα μέσω του μπάσκετ.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του Λάζαρου Παπαδόπουλου για τις δηλώσεις του. Βέβαια, γιατί ένας μπασκετμπολίστας να προβεί σε τέτοιες κατηγορίες αν  αυτά που λέει δεν ισχύουν?

Μην ξεχνάμε επίσης πως για τον Ιωαννίδη, έχουν ακουστεί διάφορες κατηγορίες στο παρελθόν. Παράδειγμα τα περί αναβολικών σε παίχτες την περίοδο κατα την οποία ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό καθώς και η πιθανή ανάμιξη του στο γνωστό σκάνδαλο, το 1995 στο Σεφ, με τα δηλητηριασμένα νέρα στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Για όσους δεν θυμούντε, πέντε απο τους δέκα παίχτες της αποστολής ήταν στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση απο ψυχοφάρμακα που υπήρχαν στα νερά που υπήρχαν στον πάγκο τους  και παρόλα αυτά το παιχνίδι έγινε (καθώς αν δεν κατέβενε η ομάδα θα της υποβαλλόταν πρόστιμο), με την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ να κατηγορεί την FIBA που ήθελε πρώτα να διεξαχθεί ο αγώνας και μετά να ψάξουν για τα αίτια.  Οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ μάλιστα δεν έχουν ξεχάσει το γεγονός και στο Final-4 φέτος με το αντίστοιχο πανό θυμίσανε σε όλους αυτήν την μαύρη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ με πρωταγωνιστή τον γαύρο.

Οι κατηγορίες του Παπαδόπουλου είναι πολύ σοβαρές γιατί η πλαστογραφία είναι κακούργημα και απάτη με ποινή πολλές φορές ακόμα και φυλάκιση. ΑΡΑΓΕ θα ασχοληθεί εισαγγελέας αυτήν την φορά? Γιατί είτε υπάρχει απάτη η συκοφαντική δυσφήμηση, πάντος σίγουρα κάποιος ψεύδεται!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/10/10 6:14 μ.μ.

    "Τον εβλεπα να θελει να μου κλεψει το μοναδικο μου πρωταθλημα"
    -Φανης Χριστοδουλου-
    Για την αποπειρα να δεσει το "καθηγητη της αλητειας"... κομπο μεσα στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/10 12:15 π.μ.

    Είναι γνωστός ο βίος του Γ.Ι. Απο τον ΑΡΗ άρχισε τις ελληνοποιήσεις και τις συνέχισε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Μισούνοφ-Σουμποτιτς-Ταρλατς-Τομιτς. Ειδικά τον Σουμπο είχε επιβάλλει να τον φωνάζουν Λευτέρη για να περάσει στο κόσμο... Εγινε ποτέ κάποια έρευνα; Και κάτι ακόμα. Ο Γ.Ι ως υφυπουργός άλλαξε το νόμο του ΟΡφανού(του ίδιου κόμματος) για τη βία με αποτέλεσμα να μην τιμωρούνται οι ομάδες στα επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου