ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ,ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ!!



Αυτή την στιγμή έχουν σταλεί 3.700 μηνύματα, οπότε καταλαβαίνετε πως υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση πριν καλά-καλά το μάθει ο πολύς κόσμος. Έχουμε προχωρήσει στην εκτύπωση 300.000 φυλλαδίων που θα μοιραστούν στον κόσμο, όμως το μείον σε αυτή την καμπάνια είναι πως από τα 2,48 ευρώ που κοστίζει το κάθε μήνυμα, μόλις τα 84 λεπτά πηγαίνουν στον Παναθηναϊκό

Τάδε έφη ...

Νίκος Πλύτας

3.700 μηνύματα είναι ένας πολύ καλός αριθμός μηνυμάτων ,μια μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση του ερασιτέχνη και αν αναλογιστούμε πως ο πολύς ο κόσμος δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη της συγκεκριμένης προσπάθειας .

Το κακό της όλης υπόθεσης είναι πως μόνο τα 84 λεπτά πάνε στον ερασιτέχνη και τα υπόλοιπα 1,16 πάνε αλλού. Αλλά επειδή ,αυτός ο τρόπος υπάρχει προς το παρών και επειδή κινητοποίηση δεν υπάρχει για εγγραφή μελών στον ερασιτέχνη ,ας συνεχίσουμε να στέλνουμε μαζικά και παράλληλα να ενημερώνουμε τον κόσμο για την συγκεκριμένη καμπάνια.

Είναι η ευκαιρία μας να βοηθήσουμε τον ερασιτέχνη ,αφού βλέπουμε πως διάθεση δεν υπάρχει απο τους διοικούντες και τους μεγαλομετόχους ,ας βοηθήσουμε εμείς έτσι!

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΑΕ μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος ,προβάλλοντας στα μάτριξ των γηπέδων διαφημιστικό σποτ ,ώστε να ενημερωθεί και ο απλός κόσμος.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/10/10 8:08 μ.μ.

    που πανε τα υπολοιπα και για ποιο λογο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 84 cents είπαμε ,πάνε στον ερασιτέχνη
    1,05 στην εταιρεία που έχει τον 54242
    και τα υπόλοιπα 11 cents στην κινητή εταιρεία που φιλοξενεί το 54242 (πχ wind ,cosmote)

    Και κάπου στα 45 cents είναι το ΦΠΑ

    Αυτό ήταν δεδομένο ότι θα πηγαίνει κάπως έτσι το πράγμα ,καθώς καμιά εταιρεία δεν θα το έκανε τσάμπα αφού κονομάνε χοντρά απο αυτήν την ιστορία. Το θέμα είναι αν ο ερασιτέχνης πέτυχε την καλύτερη προσφορά στην αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου