ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ

Ακόμα τα περισσότερα πρωταθλήματα (Μπασκετ, Βόλλευ κλπ) δεν έχουν ξεκινήσει και η διακοπή της superleague για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, σημαίνουν έλλειψη αθλητικών ειδήσεων. Το αποτέλεσμα αυτού? ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ


Η εθνική πουλάει, αλλά δεν κάνει πρωτοσέλιδο πάνω απο μία μέρα και επειδή ουσιαστικά τίποτα δεν συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες παρά μόνο προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική οι περισσότερες εφημερίδες και πολλά αθλητικά site, το ρίξανε στην μεταγραφολογία.

Ως συνήθως ο Παναθηναϊκός είναι στο επίκεντρο της, για τον οποίο ακούγοντε δεκάδες ονόματα, είτε κυρίως για την θέση του στόπερ,αλλά και για το κέντρο ή την επίθεση. Δεν ισχυριζόμαστε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση, αλλά δεν είναι της παρούσης. Έχουμε ακόμα σχεδόν τρεις μήνες μέχρι τον Ιανουάριο οπότε όποιες διορθωτικές κινήσεις αφενώς δεν χρειάζεται να γίνουν ακόμα (που δεν έχει δέσει η ομάδα) και πόσο μάλλον να υπάρχει παρέλαση ονομάτων καθημερινά.

Η μεταγραφολογία το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί προβλήματα στην ηρεμία της ομάδας με τους παίχτες να νιώθουν ανασφάλεια και περιθωριοποιημένοι, καθώς και να αποφέρει κέρδη φυσικά, στις εφημερίδες που έχουν αποκλειστικότητα την έλευση του Ροναλντίνιο και λοιπών αστέρων στην Ελλάδα.

Σχόλια