ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΑ ΜΜΕ

Για άλλη μια φορά είδαμε τι έγινε στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός απο θύμα (έμμεσα) των διαιτιτικών λαθών έγινε θύτης (για νιοστή φορά στην ιστορία του). Οι ανακοινώσεις απο πλευρά Παναθηναϊκού λογικές και αναγκαίες,,
γιατί δεν γίνεται να μας σφάζουν και να λέμε ευχαριστώ, αλλά απο την άλλη όπως έχω ξαναπεί δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια. 5η αγωνιστική και δεν έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με τα παλικάρια με την σφυρίχτρα.


Βέβαια αφού ασχολούμαστε με αυτό το θέμα ας έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Βλέπουμε έναν πόλεμο ανακοινώσεων, αλλά τα "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" μέσα ενημέρωσης σήμερα αδιαφορούν, μιλάνε για την ομάδα των Γκαλάκτικος, την ομαδάρα του ΕΕΕεεεερνέστο που παίζει μπαλάρα και χίλια δυό άλλα. Μακάρι να μπορούσαμε να ανατρέξουμε στις κεντρικές σελίδες όλων των μεγάλων αθλητικών ιστοσελίδων και να συγκρίνουμε ποιά ήταν η στάση τους όταν "θύμα" παρουσιαζόταν ο ολυμπιακός απο τον πρόεδρο του και ποιά όταν αυτός ασελγεί εις βάρων όλων των άλλων ομάδων.

Υ.Γ, Ας μην σχολιάσουμε τα γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακος Β. (όπως λέμε, Μπαρτσελονα Β.)

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/10/10 9:57 μ.μ.

    ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΕΟΥ-ΚΑΤΕΛΗ 7-0, ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου