ΝΙΟΠΛΙΑΣ :ΕΝΙΩΘΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ


Ασχέτως αν το όλο σκηνικό σήμερα ,μου φάνηκε ψιλοτραγικό με τα φεύγω-μένω και πιστεύω πως όλο αυτό το show ,θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει αν υπήρχε μια συνομιλία μεταξύ Νιόπλια-Πατέρα ,πιστεύω πως αξίζει να δούμε και το τι εννοούσε ο προπονητής μας ,όταν ανέφερε χαρακτηριστικά πως τον τελευταίο καιρό ένιωθε μόνος του.

Όταν κάποιοι βγαίνανε και μιλάγανε πως η απομάκρυνση Πατέρα απο την προεδρία ,θα δημιουργήσει άμεσα προβλήματα στην ομάδα ,αναφερόντουσαν προφανώς σε...
καταστάσεις σαν την σημερινή.

O Nιόπλιας το διάστημα Κωνσταντόπουλου δεν είχε την αμεσότητα που υπήρχε επί εποχής Πατέρα και όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο μέσα σε 3 μήνες με Τζίγγερ απότι φαίνεται μπόρεσαν και αλλάξανε πολλά στην ομάδα.

H ουσία είναι πως ο Πατέρας ήταν αναμενόμενο πως δεν θα δεκτεί την παραίτηση του Νιόπλια και πως η ομάδα πλέον χρειάζεται ηρεμία και αυτοπεποίθηση .Πήραμε το διπλό με εμφατικό τρόπο και όλα σιγά-σιγά πρέπει να μπαίνουν σε μια σειρά.

Δεν είμαστε ούτε προστάτες του Νιόπλια ,ούτε του Πατέρα ,αλλά μια αλλαγή προπονητή την δεδομένη χρονική στιγμή με τα ντέρμπυ να σκάνε το ένα μετά το άλλο ,μόνο περισσότερα προβλήματ αθα δημιουργούσε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/10/10 7:17 μ.μ.

    ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΗΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ?ΚΟΝΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου