ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!


 Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε μια φορά στα 100 χρόνια βγαίνει τέτοιο ταλέντο. 

Τάδε έφη ...
Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο παίκτης που έγινε ...μάγκας ελέω Κόκκαλη ,μας έκανε την αποκάλυψη του αιώνα! Φετφαντζίδης κάθε 100 χρόνια λοιπόν! Άρα με αυτήν την λογική ,είναι και ο πρώτος του είδους του ,καθώς ο προηγούμενος θα πρέπει να εμφανίστηκε αρχές του 1900. Άρα Φετφαντίζης ,ο διάδοχος του Άγγελου Μεσσάρη.

Για να μιλήσουμε και σοβαρά ,είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τον πιτσιρικά του γαύρου. ΟΛΑ τα πρωτοσέλιδα ,όλα τα μμε μιλάνε για τον Έλληνα Μέσι (πλέον έχουμε 2 Μέσι στην Ελλάδα ,με τον Νίνη) και το πόσα κιλά μπάλα ξέρει. Τα ίδια γινόντουσαν και με τον Νίνη και απο 16 ,πάτησε τα 20 και δεν έχει ακόμη στρώσει.

Και μιλάμε για παίκτες που απλά ξέρουν να κάνουν μια ντρίπλα χωρίς να γλιστρίσουν ,να τρέξουν με την μπάλα στα πόδια χωρίς να την ξεφορτωθούν κατευθείαν ,να βάλουν λίγο φάλτσο σε μια εκτέλεση και να μπορούν να δώσουν μια πάσα στα 10 μέτρα χωρίς να γαμάνε τον επιθετικό. Σωστά ή όχι; Και μας έχουν πεθάνει στα "ο Θεός των Θεών" ,"ο παίκτης της επόμενης δεκαετίας" κτλ κτλ .Μέχρι το καλοκαίρι θα τον θέλει και η μισή Ευρώπη και έδεσε το γλυκό..

ΥΣ: Μικρός έπαιζε στους juniors της Παιανίας ...τώρα εξηγούνται όλα..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/10/10 5:47 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/10 6:14 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/10 6:31 μ.μ.

    mas dinei kai poli vasi se gay fillades...me autes tis paparies pou grafoun mas ftiaxnoun tin mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπέμπη συνέχιζε να παίζεις με comments να στα σβήνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/10/10 8:08 μ.μ.

    ναταν η ζηλεια ψωρα πανατηιναικακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παναΤηναικος

    ΠΑΝΑ Τ ΗΝΑΙΚΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/10/10 11:18 μ.μ.

    καταγομε απο κει που ειναι ...ξερεις ο δικος σας και δεν ξερω καλα ελληνικα......μα ειναι δυνατον να εισαι τοσο ευκολος στην μπλοφα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/10/10 11:51 μ.μ.

    Ο ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΝ ΦΕΤΦΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΥΡΙΑ.(ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΟΥΣΚΙ ΝΑ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΑΥΘΕΙΑΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΦΑ ΡΙΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/10/10 1:59 π.μ.

    kati akoysa oti h mpartsa 8elei ton nini omoios h matsester to idio h real kai fisika h kolopetinitsa......tsoy re laki...oso gia me8istakes kati moy leei oti prepei na to staamtiseis to poto pa8aineis amnhsia kai mnhsikakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου