Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ!


Χωρίς αμφιβολία η ομάδα ,πραγματοποίησε σήμερα την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο ,όπου βγαίναν συνδυασμοί ,ευκαιρίες και η ομάδα έπαιζε με σίγουρες πάσες και κάτω την μπάλα.

Αποτέλεσμα αυτού ,η ομάδα να έχει ...
1 γκολ ,1 δοκάρι και γύρω στις 5 ευκαιρίες για γκολ. Όλοι οι παίκτες βοηθούσαν και ιδιαίτερα τα άκρα με Βύντρα και Χριστοδουλόπουλο να πραγματοποιούν μια πολύ καλή εμφάνιση.

Δυστυχώς ο Σισέ δοκίμασε όλους τους τρόπους ,αλλά η μπάλα και ο Κρέσιτς δεν τον θέλανε.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο εκεί είδαμε έναν Παναθηναϊκό μαζεμένο προς τα πίσω ,χωρίς να έχει δυνάμεις να ανοιχτεί και να παίξει το ποδόσφαιρο του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό βέβαια θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε και ευτυχώς που ο Τζόρβας έκανε 2 πολύ καλές αποκρούσεις .Ελπίζουμε με τις μέρες να διορθωθεί και αυτό το... κάψιμο που έχει η ομάδα.

Η ουσία είναι πως πήραμε και το δεύτερο ντέρμπυ και μας απομένουν ακόμη 2 στο πρωτάθλημα και τα ματς με την Ρουμπίν που θα κρίνουν την συνέχεια μας στην Ευρώπη.

ΥΣ: Πολύ καλή εμφάνιση του Σπυρόπουλου ,που αν και αθόρυβα εξαφάνισε τον Σαλπιγγίδη και δεν το άφησε λεπτό απο τα μάτια του.

Σχόλια