ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟ... ΣΑΒΒΑΤΟ!


Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό φαίνεται να έχει σκοπό να εφαρμόσει ο Νίκος Νιόπλιας στο ματς της Τετάρτης με την Ρουμπίν ,καθώς maximum δύο να είναι οι αλλαγές σε σχέση με το ματς του Σαββάτου. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο!

Σίγουρα ,οι συνθήκες στο ματς με τους Ρώσους θα είναι διαφορετικές και η σημαντικότητα αυτού του ματς πολύ μεγαλύτερη ,καθώς απο το αποτέλεσμα αυτό θα κριθεί η φετινή ευρωπαϊκή μας πορεία.

Η μία και σίγουρη αλλαγή θα είναι αυτή του ...
Ζιλμπέρτο Σίλβα και στην θέση του θα χρησημοποιηθεί ο Σιμάο ,καθώς ο Βραζιλιάνος είναι τιμωρημένος (είχε δεχθεί την κόκκινη με την Κοπεγχάγη).

Η δεύτερη αλλαγή που πιθανόν να γίνει θα έχει να κάνει με την παρουσία του Νίνη στο αρχικό σχήμα ,αφού λογικά θα είναι στην αποστολή της Τετάρτης. Και διεκδικεί την θέση του Γκαρσία και του Χριστοδουλόπουλου .Η λογική λέει πως αν είναι να χρησημοποιηθεί θα μπει αντί του Γκαρσία ,αφού ο Χριστοδουλόπουλος είχε πολύ καλή εμφάνιση προχθές.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ,παραμένουν όπως ήταν το Σάββατο ,αφού έτσι η ομάδα απέδωσε καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε πως ο Λέτο λογικά δεν προλαβαίνει το ματς της Τετάρτης και ο Γκοβού ίσως να είναι στην αποστολή ,αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ,αφού έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Σχόλια