ΤΣΑ-ΚΙ-ΣΤΕ ΤΟΥΣ

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση του 24ώρου για να αρχίσει το ντέρμπι και η αλήθεια είναι πως δεν περνάνε οι ώρες! ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ λοιπόν. Όπως ζητάμε απο τους παίχτες να τα δώσουν όλα στο γήπεδο και εμείς με την σειρά μας πρέπει να δώσουμε ρέστα στην κερκίδα!

Η Παέ ζήτησε κόσμια συμπεριφορά. Μια χαρά, 90 λεπτά ΚΟΛΑΣΗ το γήπεδο, να καταλάβουν και οι δικοί μας και τα γαυράκια ότι το τελικό αποτέλεσμα θα λέει νίκη για την ομάδα μας. ΦΩΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!

Τα συστήματα πάνε περίπατο αν και,
 όπως λέγεται θα παίξουμε ένα 4-3-3 χωρίς να είναι γνωστό ακόμα πια ενδεκάδα θα παρατάξει ο νιόπλιας με σίγουρο τον γάλλο παιχταρά μπροστά να τους κάνει καινούργιους που την γλιτώσανε πέρσι. Το λέμε και το ξαναλέμε! ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Βαρεθήκαμε να τους ακούμε, να ανεχόμαστε τις μαλακίες που γράφουνε στις φυλλάδες τους. Καλά κάνατε, αν όντως το κάνατε, να κολλήσατε στα αποδυτήρια τα πρωτοσέλιδα όπως κάνανε πέρσι στο μπάσκετ για να δείτε με ποιούς παίζεται. ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

Όπως έλεγε το άρθρο των Mad που αναρτήθηκε προχθές μιλάμε για την σύγκρουση 2 διαφορετικών κόσμων. Μας το χρωστάτε.. Το χρωστάτε στους εαυτούς σας, και κάποιοι απο εσάς σε συμπαίκτες σας που φύγανε κακην κακώς μετά απο την Ριζούπολη..
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/10 10:47 μ.μ.

    are re apogone etsi ftiaxnese baineis sta sait tou aytokratora giati sta dika sou olo gay eiste,aderfares

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/10 11:03 μ.μ.

    NA ΠEI KAΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΛΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣ(Ι)Α ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/10 11:06 μ.μ.

    paidia ena podikofarmako gemisame arouraious kai apogonous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/10 11:18 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου