ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝOΣ


Δεν ξεκίνησε καλά στα πρώτα πέντε λεπτά ο Παναθηναϊκός και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ, αλλά η αντεπίθεση δεν άργησε και με ένα μεγάλο σερί πήρε κεφάλι στο σκορ, απο το τέλος κιόλας του πρώτου δεκαλέπτου. Η συνέχεια εύκολη με την ομάδα να νικάει 84-62. Η ουσία είναι η πρόκριση και η καλή εμφάνιση και αυτά τα δύο στοιχεία κρατάμε.
...

Η βασική πεντάδα του Παναθηναϊκού φέτος είναι για μεγάλα πράγματα. Διαμαντίδης, Νίκολας, Σάτο, Τσαρτσαρής και Μπατίστ, και τα λέγαμε.. Πρωταγωνιστές του σημερινού αγώνα ο Μπατίστ ο οποίος ήταν καταπληκτικός, ο Νίκολας για τον οποίο δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, όλοι ξέρουμε τι σουτ έχει, και ο Σάτο ο οποίος θα βοηθήσει και αμυντικά και επιθετικά την ομάδα, καθώς είναι ένας πολύ αθλητικός παίχτης με καλό σουτ. Επίσης αν και δεν έβαλε πολλούς πόντους ο αρχηγός καταπληκτικός για άλλον έναν αγώνα και αμυντικά και οργανωτικά!

Η ομάδα σήμερα έδειξε διάθεση να τρέξει, να πιέσει στην άμυνα, αλλά και λογικά σημάδια οτι της λείπουν παιχνίδια έτσι ώστε να δέσουν όλοι οι παίχτες μεταξύ τους, καθώς δυσκολευόντουσαν να βγάλουν τα συστήματα του Ζοτς (μέχρι και να κουτουλάνε είδα παίχτες) αλλά αρκέστηκαν στο κλασσικό και αλάνθαστο πικ ν ρόλ και σε ατομικές ενέργεις.

Μόνο για τον Καϊμακογλου και τον Βουγιούκα δεν μπορούμε να εκφράσουμε άποψη γιατί αγωνίστηκαν ελάχιστα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Μάριτς, Καλάθης καλοί με τον Τέπιτς πάλι να κινείται σε ρηχά νερά..

Ας περάσει ο επόμενως λοιπόν... Αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα!

Y-Γ. Respect στα 150 άτομα που βρέθηκαν στο κλειστό του Κολοσσού και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδάνε.. Όπου και αν παίζεις, θα είμαι και εγώ μαζί!

Σχόλια