ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Το αποτέλεσμα του αγώνα αν και τελικά η ομάδα μας έβγαλε την ψυχή ήταν αυτό που θέλαμε. Η νίκη ήρθε και οι τρεις απο τους εννιά βαθμούς που χρειαζόμαστε στα ντέρμπι εξασφαλίστηκαν!  Τώρα όπως είναι λογικό πρέπει να κοιτάξουμε το ματς με την Ρούμπιν, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιό καθοριστικό για την φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία.


Όπως γράψαμε η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με δεδομένες τις απουσίες, το γεγονός ότι πολύ παίχτες μας είχαν παίξει 2 ενενηντάλεπτα με την εθνική και οτι ο Χριστοδουλόπουλος μόλις επέστρεψε απο τραυματισμό, λογικό ήταν να κάνουμε κοιλιά στο 2ο ημίχρονο, με τα χαφ να έχουν τρέξει ΠΑΡΑ πολλά χιλιόμετρα!

Η διαχείρηση του υλικού απο τον προπονητή κρίνεται εκ του αποτελέσματος, και αυτό δείχνει πως ήταν επιτυχής. Απο εκεί και πέρα μην ξεχνάμε ότι τα χέρια του ήταν δεμένα και οι αλλαγές συγκεκριμένες, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να μεταμορφώσει την ομάδα προς το τέλος.

Οι αλλαγές των Γκαρσία, Καραγκούνη και Χριστοδουλόπουλου ήταν λογικές, καθώς και οι 3 ήταν κουρασμένοι αλλά έπρεπε να προφυλαχτούν και ενόψη του αγώνα της Τετάρτης. Ακόμα ο Νιόπλιας δεν γνωρίζει ποιους παίχτες θα έχει στην διάθεση του την Τετάρτη, οπότε πρέπει αυτοί που έπαιξαν σήμερα να μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αγώνα με την Ρούμπιν για 90 λεπτά.

Η Ρούμπιν αξίζει να σημειωθεί πως κέρδισε σήμερα 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ..

Υ.Γ 1 - Ο Σισέ ελπίζω οτι τα κρατάει για την Τετάρτη τα γκολάκια..
Υ.Γ 2 - Χαμός στο γήπεδο, 2 σε 1 αφού δεν είχαμε παρουσία σήμερα.. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι καπνογόνα, Λέιζερ κλπ, καθώς είμαστε στο μάτι της UEFA..

Σχόλια