ΠΑΝΟΠΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΨΗ ΤΕΛΙΚΟΥ

Αύριο, στο νησί της Σαντορίνης θα διεξαχθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ για το βόλλευ ανδρών. Όπως όλοι γνωρίζετε τις τελευταίες μέρες υπήρχε ένα θρίλερ για το αν θα αγωνιστούν οι διεθνείς παίχτες του Παναθηναϊκού καθώς υπήρχαν εκκρεμότητες με ορισμένους απο αυτούς και προβλήμα με τα δελτία άλλων.

Τελικά η ομοσπονδία προέβη σε μια πολύ σωστή κίνηση...
, η οποία απο την άλλη δείχνει την κατάντια στην οποία βρίσκονται οικονομικά οι ομάδες αυτήν την στιγμή. Αποφασίστησε οτι οι παίχτες μπορούν να αγωνιστούν χωρίς να έχουν κατατεθεί τα αθλητικά τους δελτία, απόφαση πρωτόγνωρη στην ιστορία του σύγχρονου αθλητισμού.

Επίσης ξεπεράστηκαν και κάποια προβλήματα με χρωστούμενα σε μάνατζερ παιχτών οπότε οι τρείς διεθνείς, Γιορντάνοφ, Κάσταρντ και Γκένς θα αγωνιστούν αύριο έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Για άλλη μια φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα λοιπόν τα δεδομένα ανατρέπονται και πάμε δυνατά για την κατάκτηση του Σουπερ Καπ, καθώς όπως έχουμε ξαναγράψει μπορεί οι παίχτες να μην είναι του επιπέδου που έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά λειτουργούν ως ομάδα και έχουν την καθοδήγηση του Καζάζη, ο οποίος έχει σταθεί κύριος στο τμήμα αυτό!

Επίσης να θυμήσουμε ότι ο αγώνας αρχίζει στις 19.00 και θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη απο την Νόβα.

Σχόλια