ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ;;


O μεταγραφικός σχεδιασμός το καλοκαίρι όπως και να χει ήταν μια παρωδία.

Και αυτό φαίνεται όχι μόνο απο την εμμονή που είχε πιάσει προπονητή ,Γόντικα και Φρέιτας να ξεπουλήσουν (και μετά να το διαφημίζουν και ως επίτευγμα) ,αλλά και απο την -μέχρι στιγμής- ανούσια μεταγραφή του Φερνάντεζ.

Ψάχναμε για ...
τρίτο τερματοφύλακα και τον πήραμε; Γιατί τον πάω και τον γουστάρω με τα χίλια σαν τερματοφύλακα και τυπά τον Τζόρβα ,αλλά η διαφορά του με τον Φερνάντεζ δεν είναι και τόσο μεγάλη. Ούτε και ο Καρνέζης είναι καλύτερος του ,για να δικαιολογείται που δεν βρίσκεται ούτε στην αποστολή. Άρα μιλάμε για μια ανούσια μεταγραφή και καίμε και τον τερματοφύλακα έτσι.

Για να διεκδικήσει θέση βασικού σε κανά ματς ,να αγχωθεί και λίγο ο Τζόρβας μπας και αποδώσει καλύτερα ,γιατί και αυτουνού η αγωνιστική πτώση μια χαρά συνεχίζεται..

ΥΣ: Όπως καταλαβαίνετε ,το κράξιμο είναι αναπόφευκτο μετά τα χθεσινά που είδαμε.

ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑΡΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΩΘΟΥΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/10/10 4:34 μ.μ.

    Poios Pateras re file? Plaka mas kaneis kai si?
    Den vlepeis pws kai autos tin kota kanei brosta ston filo tou ton Maridaki. Den sevete ton Patera kai o proedros mas oute pou milaei. Kai min akousw oti den 8eloume na dimiourgisoume klima kai paparies...me ta idia vromika opla 8a polemiseis.TELOS.
    Den mporw na katalavw giati den einai toso drastirios oso itan perisi. Kai auti i emoni tou me ton Nioplia...gamw tin trela mou diladi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. otan tha parei tin apofasi na diwksei nomplia tha einai idi polu arga gia to fetino prwta8lima ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου