ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ,ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...


Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι μας το έχουμε πάρει τόσο χαλαρά το θέμα με την ποινή. Συμπεριλαμβανομένου του κόσμου ,αλλά και την παε και συγκεκριμένα του Πατέρα.

Παίζουμε τρίτο εντός στο πρωτάθλημα και τις δύο φορές η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο! Την πρώτη γκελάραμε ,ήρθε η ώρα να δούμε και την δεύτερη.

Η παε μίλησε για προυποθέσεις ισονομίας ...συγνώμη ,αλλά εσείς μέχρι σήμερα ...
βλέπετε ισονομία;; Μας κάνουν πόλεμο τα περισσότερα μμε ,μας δίνουν ποινές αποκλειστικά για εμάς ...μέχρι και για πράσινη παράγκα τολμάνε και μιλάνε!!!

Μας χρεώσανε απο την δεύτερη αγωνιστική το λάθος του Δαλούκα ,αγνοώντας την προκλητική του διαιτησία κατά της ομάδας μας σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Αποτέλεσμα; Ο Δαλούκας τελείωσε απο διαιτητής! Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει!! Παράλληλα ο γαύρος παίρνει σφυρίγματα σε κάθε αγωνιστική ,αλλά δεν μιλάμε γιατί καταντάμε φανατικοί και γραφικοί!!

Και τώρα με την ποινή... η ομάδα μας έχει 3 σερί ντέρμπυ και στο πρώτο μας αναγκάζουν να παίξουμε χωρίς κόσμο. Για επεισόδια μεμονομένα ,που γίνανε και στις Σέρρες ,αλλά μόνο εμείς την πληρώσαμε.

Ο Πατέρας δεν βγαίνει να μιλήσει για να μην δυναμιτίσει το κλίμα ,όταν ο Μαρινάκης μιλάει για εγκλήματα κατά της Ελλάδας ΑΠΑΙΤΕΙ απο τον υφυπουργό ,να πάει ο γαύρος στην Ξάνθη με κόσμο ,δηλαδή να αναιρέσει την απόφαση περί απαγόρευσης μετακίνησης για το συγκεκριμένο ματς. Και η πλάκα ποια είναι;; Παίζει να αναιρέσει!!!!

ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ,ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ (ΒΕΡΝΙΚΟΣ ,ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

ΣΟΡΡΥ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/10/10 6:05 μ.μ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΣ ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΕΕΕΕΕΡΑΑΣ!
    ΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?
    ΜΠΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΣΑ" ΜΙΑ 80ΑΡΑ Ο "ΑΔΕΡΦΟΣ" ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ? ΛΟΥΚΕΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι θα χαρίσει τον τίτλο στον κολλητό του.

    Ωχ μάνα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/10 7:04 μ.μ.

    EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ LADΥ GAGA, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ...ΠΕΡΥΣΙ!!!
    ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/10 7:05 μ.μ.

    tj ginete re?einai na mhn vazeis sto myalo sou ena swro malakies?den mas eixe synh8hsei se ayto to motivo o pateras....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου