ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..


Μέσα απο το θετικό αποτέλεσμα και το θετικότατο πρόσημο της εμφάνισης του πρώτου ημιχρόνου ,επιτρέψτε μου να βγάλω άλλο ένα συμπέρασμα (το ξέραμε ,αλλά επιτέλους το είδαμε κιόλας..).

Το δίδυμο ...
Καραγκούνη-Κατσουράνη αν υπάρχουν οι σωστές προυποθέσεις δουλεύει και μάλιστα βοηθάει στα μέγιστα την ομάδα. Αυτό το είδαμε στην Κρήτη ,το είδαμε και σήμερα. Οι 2 Έλληνες παίκτες ,μπορούν να είναι καταλυτικοί στην ανάπτυξη αλλά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και αυτό το καταφέρνουν είτε έχοντας ξεχωριστούς ρόλους στην ενδεκάδα ,είτε εναλλάσσοντας τις θέσεις τους στον χώρο του κέντρου. Ειδικά σήμερα -και με την παρουσία του Σίλβα- το κέντρο μας ήταν ιδιαίτερα συμπαγές και αποτελεσματικό και αυτό φάνηκε πιο πολύ στο πρώτο ημίχρονο.

Ποιες είναι οι προυποθέσεις για να πετυχαίνει αυτό το δίδυμο; Ο μεν Κατσουράνης να έχει ...όρεξη να παίζει μπάλα και να τρέχει και ο δε Καραγκούνης να κάνει ουσιαστικό παιχνίδι και να μην κουβαλάει πολύ την μπάλα καθυστερώντας την ανάπτυξη της ομάδας. Όταν μάλιστα αποχωρίζονται και τις εμμονές του με τα ...captainιλίκια ,είναι όλα μια χαρά.

Ίσως ,λέω ίσως... με κλειστές άμυνες να είναι πολύ πιο χρήσιμοι απότι η τριπλέτα Λέτο-Νίνης-Γκοβού.

Αλλά όλα αυτά είναι να χαμε να λέγαμε ,αφού ο Νιόπλιας ακόμη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για ένα επίσημο παιχνίδι.

Σχόλια