Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


Με μια βασική αλλαγή θα παραταχθεί η ομάδα του Νιόπλια το Σάββατο στο άδειο οακα ,με αντίπαλο τον παοκ. Η λογική λέει πως θα ξεκινήσει με τους Τζόρβα ,Σπυρόπουλο ,Βύντρα ,Μπουμσόνγκ ,Σαριέγκι ,Ζιλμπέρτο ,Κατσουράνη ,Καραγκούνη ,Γκαρσία ,Σισέ και ...
Μαρίνο που πιστεύουμε πως θα προτιμηθεί αντί του Χριστοδουλόπουλου ,καθώς είναι πιο έτοιμος και ο Κύπριος θα είναι προτιμότερο να χρησημοποιηθεί ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Αλλαγή στο σχήμα δεν θα υπάρξει ,καθώς θα παίξουμε με 2 αμυντικά χαφ (Σίλβα ,Κατσουράνη). Ο Γκαρσία θα παίξει στον άξονα με Κάρα και Μαρίνο στις πτέρυγες και στην κορυφή τον Τζιμπρίλαρο.

Όσον αφορά στην άμυνα ,δεν πιστεύουμε πως πρέπει να υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Καντέ και Σαριέγκι ,καθώς μπορεί ο Βάσκος να μην είναι η αδυναμία μας ,αλλά έχει περισσότερο πάθος που καλύπτει εν μέρει λάθη του μέσα στον αγώνα.

Σίγουρα το μεγάλο μας πλεονέκτημα ,η επιθετική γραμμη και συγκεκριμένα οι πτέρυγες θα είναι ευάλωτες λόγω των απωλειών (Λέτο,Νίνης και Γκοβού) ,αλλά δεν νομίζουμε να ναι ικανές οι απώλειες για να γκελάρουμε με τον παοκ.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/10/10 7:38 μ.μ.

    Ποιος Κύπριος ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτα γάμα το ...είπαμε να βαφτίσουμε τον Λάζαρο ,κύπριο ...γααααααμα το

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου