ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ...

Εν βρασμό ψυχής δεν αξίζει να γράφει κανείς, για αυτό και το απέφυγα εχτές μετά τον αγώνα με την Ρούμπιν.. Λευκή ισοπαλία λοιπόν, σε έναν αγώνα που μέχρι το 75 έλεγα πως και μέχρι σήμερα το βράδι να παίζαμε γκολ δεν θα βάζαμε εκτός και αν γινόταν καμια γκέλα.

Δεδομένες τις απουσίες,
 αυτό που έγινε δεν είναι παράλογο. Οι τρεις βασικοί δημιουργοί, Λέτο, Γκοβού, Νίνης ήταν εκτός και έπρεπε να παίξουμε τους Ρώσους με μια πολύ αργή ομάδα. Να κάνω εναν παραλληλισμό? Ρεάλ - Μίλαν, που αν και παιχταράδες τις Μίλαν δεν μπορούσαν να περάσουν τους Ισπανούς που ήταν σαφώς πιο νέοι και γρήγοροι. Ίδιο πράγμα.

Απο την στιγμή που γκολ δεν μπορούσαμε να βάλουμε, ευτυχώς που δεν φάγαμε, αλλά πιστεύω ότι εξ' αρχής το είχανε φοβηθεί παίχτες και προπονητής πολύ περισσότερο απο όσο χρειαζόταν το παιχνίδι. Μετά το 75 και με τις αλλαγές που είχανε γίνει κάτι πιστέψανε, και παρόλο που η ανάπτυξη ήταν άδοξη, γίνανε κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαν να μας χαρίσουν το τρίποντο.

Οι ρώσοι απο την πλευρά τους ξέρανε τι κάνανε. Ήρθανε εδώ να πάρουν έναν πόντο με την προοπτική οτι θα έχουν εύκολο έργο στα 2 εντός έδρας και τελευταία αγωνιστική θα κριθούνε όλα.

Οι ελπίδες μειώθηκαν κατα πολύ, αλλά θαύματα γίνονται, όπως και το 2008.. Πάμε και ότι γίνει..

Κοιτάμε μπροστά.. Τώρα επιβάλλεται το διπλό στο ΟΑΚΑ με το αεκάκι για το οποίο δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε θέμα κούρασης καθώς αγωνίζεται σήμερα στην ευρώπη.

Υ.Γ- Κερκίδα μέτρια, και πως να μην είναι άλλωστε όταν σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν έχει τύμπανο και δεν σε βοηθάει και η ομάδα..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/10/10 3:31 μ.μ.

    h kerkida einai gia na voh8aei thn omada oxi h omada thn kerkida .voh8eia 8eloun aytoi pou ka8onte sta epishma oxi aytoi sto petalo ...ti flwries einai aytes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτσε γιατί θα με τρελάνεις τώρα. Για να το λες αυτό γήπεδο πας. Θες λοιπόν να μου πεις ότι η αγωνιστική συμπεριφορά μιας ομάδας (στο ποδόσφαιρο) δεν επηρεάζει την κερκίδα? Αν ήταν έτσι για 90 λεπτά θα είχες την ίδια ένταση. Εχτές είχαμε ΛΙΓΑ καλά κομμάτια αλλά ως επι το πλείστον μέτριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου